ΦΙΛΙΚΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ – Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 1-1

Σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, με το Πανόπουλο και παρά το ότι το Σάββατο οι παίκτες του είχαν δώσει αγώνα κυπέλλου, δεν έδειξαν ιδιαίτερα κουρασμένοι.



Στο 33’ ο Μυργιώτης ανατράπηκε από τον Γουβαλάκη, αλλά ο Παππάς, στο πέναλτι που εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα άουτ.
Στην αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι, «τιμώρησαν» τον Ατρόμητο, καθώς ο Βλαχόπουλος με πολύ όμορφη ενέργεια, νίκησε τον Πανούση, κάνοντας το 0-1.
Το τελικό 1-1, διαμορφώθηκε στο 40’, όταν ο Κριαράς, τροφοδότησε τον Μυργιώτη, αυτός βρήκε τον Κουσκουνά, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο «Γ», του Αλεξανδρόπουλου.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, λόγω και των πολλών αλλαγών.
Επόμενο φιλικό για τον Χιλιομόδι, αύριο Τετάρτη στη Ζάκυνθο, με την ομώνυμη ομάδα. Ένα δυνατό τεστ, κόντρα σε έναν σύλλογο Γ’ Εθνικής, ενώ να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Κυριακή, υπάρχει ο αγώνας «ρεβανς» με τον Πανόπουλο, εκτός έδρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Μαστρογιαννόπουλος, Ντοντάη, Παππάς, Μπαλλής, Κορδαλής, Πανακούλιας, Κριαράς, Ξύδης, Μυργιώτης, Κουσκουνάς
Έπαιξαν και οι: Παπαϊωάννου, Ιατρόπουλος, Τσουμάνης Χ., Μαζιώτης, Βλάσσης, Αγγελίδης


Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Ραμαντάς, Μοσχογιάννης, Γουβαλάρης, Σπηλιώπουλος, Βλαχόπουλος, Μπρης, Γκέρτσος, Δαβουρλής, Χρονόπουλος
Έπαιξαν και οι: Γερακάρης, Μαχαίρας, Ραμαντάνης, Παναγόπουλος, Χριστόπουλος, Σίνος



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply