ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πήρε και Παπαϊωάννου !!!

Την τελευταία του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του, τον Ανδρέα Παπαϊωάννου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στον Πανναυπλιακό.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει φορέσει τη φανέλα κατά το παρελθόν, της Ένωσης Μιδέας, ενώ την περίοδο 2008 – 2009, ήταν στον Παναργειακό, στην Γ’΄Εθνική.

Ο νεαρός αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Πανόπουλο, ικανοποίησε τον Παντελήξ Κουρούπη και τη Δευτέρα, ολοκληρώθηκε η συμφωνία.
Άλλη μια προσθήκη στο ρόστερ του συλλόγου λοιπόν και όλοι περιμένουν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, οι οποίες όμως θα καθυστερήσουν λιγάκι ακόμα.
Την Τετάρτη, είναι προγραμματισμένο ένα πολύ δυνατό φιλικό, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζάκυνθο, ομάδα Γ’ Εθνικής, με τον τεχνικό του συλλόγου, να μετράει τις δυνάμεις των παικτών του.
Την Κυριακή, είναι προγραμματισμένο, άλλο ένα ματς, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανόπουλο, εκτός έδρας.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply