ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 1-1



Σε ένα παιχνίδι με δυνατές «μονομαχίες», αρκετό πάθος, ένταση και φάσεις ειδικά από την πλευρά των γηπεδούχων, Πρόοδος Αγίου Βασιλείου και Δάφνη Εξαμιλίων, έμειναν στο 1-1.
Οι παίκτες της Προόδου, μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες με τους Ρεκλείτη (5’), Μαχαίρα (20’), να μην μπορούν να νικήσουν τον Κίννα, ενώ ο Σταυράκης στο 25’ κατάφερε να αστοχήσει σε κενό τέρμα.

Και έτσι επειδή συνήθως όποιος χάνει ευκαιρίες, δέχεται το γκολ, στο 34’ μετά από κόρνερ, ο Σιούτης με προβολή πέτυχε το 0-1.
Στην επανάληψη, περισσότερες ήταν οι δυνατές μονομαχίες και τα μαρκαρίσματα, παρά οι φάσεις.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 76’ με κεφαλιά του αρνητικού ως εκείνη τη στιγμή, Σταυράκη, ενώ η Δάφνη είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Αντωνόπουλο στο 82’.
Η Πρόοδος ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες λόγω σωστής αποβολής του Γκούμα, αλλά ο διαιτητής Τριαντάφυλλος Σπ., έκανε πάρα πολλά λάθη στο πειθαρχικό έλεγχο, με σημαντικότερο ότι δεν απέβαλε τον Αντωνόπουλο, καθώς σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ειρωνικός και διαμαρτυρόταν συνεχώς. Άλλοτε σωστά και άλλωτε λανθασμένα, αλλά δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στον ρέφερι.
Από τους γηπεδούχους, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, κορυφαίος του γηπέδου ο Σούλης Κουτσούκος, ενώ καλά πήγαν Γκούμας (πρέπει να ελέγχει τα νεύρα του), Μαχαίρας (λανθασμένα αντικαταστάθηκε), Στεργιόπουλος.
Από τη Δάφνη, που είναι εντελώς καινούρια ομάδα, κορυφαίος ο Σιούτης, ο Κίννας παρά τις λάθος εξόδους του, έσωσε πολλές φορές, ενώ πολύ μέλλον έχει ο νεαρός Κυριαζόπουλος.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Ταγαράς (81’ Κορφούζι), Μαχαίρας (65’ Παρασκευόπουλος), Στεργιόπουλος, Παπανδρέου, Κουτσούκος, Γκούμας, Ρεκλείτης, Σταυράκης, Δράκος Λ., Κλάρος Χ.

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ: Κίννας, Γανουτζής Δ., Γιάννου, Σιούτης, Τσουλούφας (82’ Καρακούσης), Ζαραλίγκας, Αντωνόπουλος, Μπεκιάρης (60’ Γανουτζής Αθ.), Κυριαζόπουλος (86’ Λόντρας), Μπέτσος, Πίνας
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply