ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Επιστροφή Σγούρου !!!

Ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού, στο κορινθιακό ποδόσφαιρο, ήταν ο Δημήτρης Σγούρος. Ο 25χρονος αμυντικός, έφτασε κοντά στην μεταγραφή του στην Κόρινθο, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και θα συνεχίσει κανονικά στον Παννεμεατικό.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το ιστορικό.
Αρχές Ιουνίου, ο νεαρός αμυντικός δοκιμάστηκε σε φιλικά παιχνίδια της «Μπάρτσα» και σύμφωνα με τον τότε τεχνικό, Νίκο Κουρμπανά μπορούσε να βοηθήσει.
Όταν ο σύλλογος υποβιβάστηκε, η διοίκηση του πρότεινε διαφορετική οικονομική πρόταση, η οποία πιθανότατα δεν τον ευνοούσε και έτσι ο παίκτης, αποφάσισε να μην την αποδεχθεί και να ζητήσει την αποδέσμευσή του.
Εδώ αρχίζει το «ζουμί».
Από τη στιγμή που ο παίκτης δεν είχε υπογράψει στην Κόρινθο, δεν είχε αποδεσμευθεί από τον Παννεμεατικό.
Οι άνθρωποι του συλλόγου, βλέποντας και κάποια κενά στην άμυνα στα ματς πρωταθλήματος, αποφάσισαν να «επιστρατεύσουν» και πάλι τον Σγούρο, για να διορθώσουν την άσχημη κατάσταση που δημιουργήθηκε αμυντικά πάντα, στην αναμέτρηση με τον Πανσολυγειακό.
Έτσι ο παίκτης, πιθανότατα να κάνει την επανεμφάνισή του με τα χρώματα του συλλόγου, στο ματς με τον Ηρακλή Λεχαίου.
Το σίγουρο είναι, ότι τα «λιοντάρια» μόνο κέρδος θα έχουν από τη συγκεκριμένη προσθήκη, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Και πλέον με τους Μαρινό – Σγούρο, στα μετόπισθεν, η ομάδα του Παννεμεατικού, ανεβαίνει επίπεδο.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply