ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Καλά νέα για το γήπεδο !!!

Τελικά όπως φαίνεται, αν επαληθευθούν οι προβλέψεις και οι υποσχέσεις, η Θύελλα Πετρίου, από τα μέσα Οκτώβρη το αργότερο, όπως διαβεβαίωσε ο εργολάβος, θα αγωνίζεται στο γήπεδό της, στο οποίο θα τοποθετηθεί πλαστικός χλοοτάπητας.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τις εξελίξεις.

Την Δευτέρα 16 Αυγούστου, δημοπρατήθηκε τελικά το έργο, βρέθηκε άνθρωπος που θα το ολοκληρώσει και έτσι στο Πετρί, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία και πώς να μην είναι έτσι, καθώς και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ακριβώς οι ίδιες υποσχέσεις είχαν δοθεί και μόνο αυτό δεν έγινε.

Έτσι λοιπόν τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έτοιμο.
Για όσο χρειαστεί λοιπόν, Θύελλα θα αγωνίζεται στο στάδιο της Νεμέας, που δεν είναι και το καλύτερο σημείο της, αλλά δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά.
Από εκεί και πέρα, ο Θοδωρής Λεκουσιώτης, βλέπει τους παίκτες του ορεξάτους στην προπόνηση, με τον Καραμάνη, για άλλη μια χρονιά να αποδεικνύει πως παρά τα χρόνια του («πάτησε» τα 42), η μπάλα δεν ξεχνιέται και σίγουρα θα είναι από αυτούς που θα βοηθήσουν πολύ.

Επίσης αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Μπάμπη Μητράκου από τη Θύελλα Λεοντίου. Μένει να βρεθούν τα ανταλλάγματα που θα δοθούν.
Τέλος την Κυριακή 21 Αυγούστου, πιθανότατα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Πετρίου, κόντρα στην Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, στο στάδιο της Νεμέας.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply