ΦΙΛΙΚΟ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΚΛΕΝΙΑ 3-1

Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι, η Κόρινθος επικράτησε με 3-1 της Κλένιας και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενόψει της συνέχειας.

Οι παίκτες του Γιώργου Τόγια, μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά υπήρχαν στιγμές που πραγματικά η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Πάντως και η Κλένια, έχει εξαιρετικές μονάδες, που στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, θα την βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει.
Στο πρώτο μέρος, η «Μπάρτσα», μπήκε πολύ καλύτερα και είχε νωρίς – νωρίς δύο καλές στιγμές με τον Χουστουλάκη, ο οποίος αναστάτωσε την άμυνα της Κλένιας, αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, στην πρώτη τους προσπάθεια για επίθεση, όταν στο 30’ ο Μπεξής τροφοδότησε υπέροχα τον Κλαδάκη, αυτός νίκησε στο σπριντ τον Σγούρο και πλάσαρε ιδανικά τον Καρνέση, για το 0-1.
Η Κόρινθος ισοφάρισε γρήγορα, όταν λίγα λεπτά αργότερα, ο Δανιήλ εκτέλεσε όμορφα το κόρνερ και ο Παπαευθυμίου, με δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στο βάθος της εστίας του Γκίκα.

Στην επανάληψη, έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες και σίγουρα ο ρυθμός έπεσε κάπως.
Μεγάλος πρωταγωνιστής πάντως ο Πέτρος Δημητριάδης, που από το 46’ που μπήκε στο γήπεδο, αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνα της Κλένιας και ταλαιπώρησε πολύ τους Λέκκα και Ρεκλείτη, με τον δεύτερο ειδικά να περνάει ένα αρκετά δύσκολο απόγευμα.
Στο 57’ και στο 62’ με δύο πλασέ ανάλογα της μεγάλης του κλάσης, εκμεταλλευόμενος και υπέροχες μπαλιές των συμπαικτών του, νίκησε με εντυπωσιακό τρόπο τον Γκίκα, «γράφοντας» το τελικό 3-1.
Μέχρι το τέλος, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Σπ. Γεώργαρη και ένα καλό σουτ του Λέπετζη, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, που δοκιμάστηκε.

Για την Κόρινθο, κορυφαίος ο Δημητριάδης, ο οποίος έδειξε ότι θα είναι αυτός που θα πάρει την ομάδα στις «πλάτες» του. Σπουδαία εμφάνιση και από τους Χουστουλάκη, Παππά Χ. και Παπαευθυμίου. Μεγάλη η εμπειρία του Σπυρόπουλου, που θα βοηθήσει πολύ αμυντικά, ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι ο Σγούρος, με πολλές επελάσεις και όμορφες σέντρες ο Δανιήλ, ο οποίος θέλει όμως βελτίωση στα ανασταλτικά του καθήκοντα.
Με όρεξη οι Ζάρκος και Αράπογλου, μπαίνει σιγά – σιγά στο κλίμα της ομάδας ο Ντερτιλής, με πολλές καλές ενέργειες ο Φραγκάκης (μαζί με τον Δανιήλ, οι μόνοι που έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο) και με πολύ θράσος και τσαγανό οι Τσοχαντάρης και Γκιώνης, με τον πρώτο ειδικά να δείχνει μέρα με τη μέρα, ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαίο παίκτη.
Ο Μπαλάφας δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε, ο Μπαλτζής είχε όρεξη, αλλά ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την απώλεια του πατέρα του, ενώ στον Κρίκα, ίσως δεν ταιριάζει η θέση του δεξιού μπακ.
Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, ο Δημαράκης καθοδηγούσε σωστά την άμυνα, ο Καρνέσης δεν ευθύνεται στο γκολ που δέχθηκε, ενώ ο Παπαδόπουλος, δεν ήταν κακός.
Από την Κλένια, το αμυντικό δίδυμο Μπαστούνης – Μπαλάφας, δείχνει να «κολλάει» καλά, «φονικό» ένστικτο από πλευράς Κλαδάκη, ταχύτατος και με πολύ δύναμη ο Μπεξής, πολύ επικίνδυνος στις εκτελέσεις των στημένων ο Σπ. Γεώργαρης, ορεξάτος ο Λέπετζης, έδωσε ότι μπορούσε ο Μ.Γεώργαρης, θα βοηθήσει πολύ ο Λέκκας, ενώ ο νεαρός Νίκος Ρουμελιώτης, έδειξε ότι δεν φοβάται να τα βάλει με τον οποιοδήποτε. Αναντικατάστατος στην αριστερή πλευρά, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, δείχνει ο Μακρής, ενώ ο Χ.Γεώργαρης, κρατάει μπάλα και συνεργάζεται πολύ καλά με τον Σεννή.
Από εκεί και πέρα, λείπουν παιχνίδια από τον Ρεκλείτη, ο οποίος είναι αρκετά δυνατός όμως, ενώ και ο Παπαχρήστου αναμένεται να πάρει αρκετά παιχνίδια τη φετινή σεζόν.


ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης (25’ Καρνέσης), Φραγκάκης, Σπυρόπουλος, Σγούρος, Δανιήλ, Χουστουλάκης, Παπαευθυμίου, Ζάρκος, Αράπογλου, Παππάς Χ., Μπαλάφας

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Ντερτιλής, Μπαλτζής, Ζώης, Δημητριάδης, Κρίκας, Γκιώνης, Τσοχαντάρης


ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Κουρελιάς, Μπαστούνης, Μπαλάφας, Σεννής, Μπίτζιος, Μακρής, Παπαχρήστου, Γεώργαρης Χ., Μπεξής, Κλαδάκης

Έπαιξαν και οι: Μαρινος, Γεώργαρης Μ., Ρουμελιώτης Ν., Σκούπας Π., Δήμας, Λέπετζης, Σκούπας Β., Λέκκας, Ρεκλείτης, Διγαλάκης, Ζήσης 


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply