ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: «Βόμβα» με Φίλιππο Παππά !!!

Φαίνεται πως κάθε χρόνο, έχει στο πρόγραμμα να κάνει μια μεταγραφή ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου, που θα ταράζει την Κορινθία। Πέρσι ήταν ο Τόλης Βάθης, φέτος είναι ο Φίλιππος Παππάς !!! Και αυτή τη φορά είναι ακόμα μεγαλύτερη «βόμβα», καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας, έχει αγωνιστεί και στην Α’ Εθνική, με τα χρώματα του Πανελευσινιακού.

Επίσης έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Λουτρακίου, Πέλοπα Κιάτου, Χανιά, Ασπρόκαμπο κλπ. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, μετά από ένα χρόνο αποχής, επιστρέφει και πλέον κάνει τους «κίτρινους» παντοδύναμους και έτοιμους για μια πολύ καλή σεζόν. Φυσικά δεν είναι ο μόνος που έχει αποκτήσει η ομάδα της Αρχαίας Κορίνθου αυτή την περίοδο, του οποίου το όνομα θα συζητηθεί.

Και οι Κιούλος, Πέρρας (Σολομός), αλλά και ο Μάριος Βάθης που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, θα ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου. Έτσι λοιπόν ο Άρης έχει δύο σπουδαίους πορτιέρο, καθώς μετά τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν στη συγκεκριμένη θέση την προηγούμενη σεζόν, αποφάσισαν να στηριχτούν σε δύο πολύ έμπειρους τερματοφύλακες.

Πλέον αυτές οι κινήσεις κάνουν τους «κίτρινους», ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, καθώς υπάρχει πολύ όρεξη και καθημερινά στις προπονήσεις βρίσκονται πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δίνουν τη «μάχη» τους.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply