ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μπεθάνης: «Δέκα χρόνια στην ομάδα»

Την πολύαναμενόμενη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο νέος πρόεδρος της Κορίνθου, Παναγιώτης Μπεθάνης, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο του, τόνισε για ποιο λόγο αποφάσισε να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο και να αναλάβει την Κόρινθο, ενώ ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να αναλάβει εξ ολοκλήρου το μπάτζετ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω σκοπό να καθίσω δέκα χρόνια στην ομάδα. Δεν έχω επιχειρήσεις στην Ελλάδα για να δραστηριοποιηθώ και όταν είπα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο είχα να διαλέξω ανάμεσα σε δύο ομάδες (σ.σ. δεν θέλησε να κατονομάσει την άλλη). Ήμουν σε δίλημμα αλλά είδα ένα βίντεο όπου ο κ. Μαυρονάσιος δήλωσε ότι χάσαμε μετά από ένα παιχνίδι επειδή δεν παίξαμε καλά ενώ ο άλλος πρόεδρος είπε ότι χάσαμε λόγω της διαιτησίας. Έτσι επέλεξα την Κόρινθο!
Δεν με ενδιαφέρει πού θα αγωνιστεί η ομάδα, στη Γ' ή στη Δ' Εθνική. Αν δεν αξίζει, να μην μείνει στην κατηγορία σε περίπτωση που έχει γίνει παρανομία. Ακόμα κι αν κάποιος που έλεγε π.χ. να δώσω 50.000 ευρώ για να συνεχίσει στη Γ' Εθνική δεν θα το ήθελα. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι θα εξοφληθούν όλες οι εκκρεμότητες στους παίκτες και θα καλύψω εξ ολοκλήρου το μπάτζετ.
Αν θέλει ο δήμος να προσφέρει μια μικρή βοήθεια στην ομάδα έχει καλώς, αλλιώς καλύτερα να βάλει λεπτά για να κλείσει τις λακκούβες! Εγώ δεν απογοητεύομαι ούτε είμαι ρομαντικός. Απλά είμαι ένας ομογενής από τη Βοστόνη που θέλει να βοηθήσει την Κόρινθο να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες».

* Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στο γήπεδο θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών και μεγαλύτερους άνω των 65!
* Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος επιβεβαίωσε ότι γίνονται συζητήσεις με τρεις παίκτες. Πρόκειται για τους Σωκράτη Πέτρου, Θανάση Νικολόπουλο και Ηλία Σιώκο.
Ερωτηθείς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ για την εμπλοκή της ομάδας στην υπόθεση με τις ενημερότητες υπογράμμισε ότι: "από τη στιγμή που δεν είχαμε χρήματα, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την πεπατημένη μέσω υποδείξεων (!!!)". Από ποιους δεν κατονόμασε, αλλά φωτογράφισε ουσιαστικά την ΕΠΟ.



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply