ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΘΑΝΗΣ: Είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός ; … του Δημήτρη Μανωλάκη

Παρακολουθήσαμε λοιπόν την πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου, του ανθρώπου που πλέον αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας της Κορίνθου. Παναγιώτης Μπεθάνης ο εκλεκτός.

Τον ακούσαμε να λέει πράγματα, που μπορεί να μας φαίνονται πολύ φυσιολογικά, αλλά που μέχρι στιγμής, δεν είχαν ακουστεί και φυσικά υλοποιηθεί από κανέναν.

Ας τα πάρουμε αναλυτικά.

Ο λόγος που πήρε την απόφαση να αναλάβει την «Μπάρτσα», ήταν λέει μια κουβέντα που είχε πει ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, μετά από ήττα της Κορίνθου, ότι δηλαδή ηττήθηκε η ομάδα, επειδή δεν έπαιξε καλά. Κάτι φυσιολογικό.
Είχε στο μυαλό του και άλλον ένα σύλλογο, με τον οποίο τελικά δεν ασχολήθηκε, επειδή άκουσε τον πρόεδρό του να λέει ότι η ομάδα έχασε ένα ματς, εξαιτίας της διαιτησίας.
Πάμε παρακάτω. Αποφάσισε να αναλάβει εξ ολοκλήρου το μπάτζετ του συλλόγου, να πληρώνει αυτός για το οτιδήποτε αφορά την Κόρινθο δηλαδή. Κάτι που δύσκολα το λέει κάποιος, καθώς προτιμά να έχει και άλλους ανθρώπους δίπλα του, για να συνεισφέρουν. Δεύτερη σωστή άποψη.
Πάμε και στην τρίτη, η οποία είχε να κάνει με το δήμο Κορινθίων. Τι είπε ο κ. Μπεθάνης; Ότι αν είναι να βοηθήσει ο δήμος με κάποιο ποσό και να μην μπορέσει να φτιάξει τους δρόμους, δεν χρειάζεται να χαλάσει χρήματα για την ομάδα. Τώρα θα μου πείτε, που βρίσκω το παράλογο; Μα πουθενά.

Απλά επειδή στις μέρες μας δεν είναι και το πιο σύνηθες να εκφράζεται κανείς έτσι, οφείλω να το πω.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε έναν άνθρωπο, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.
Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε να πούμε στο τέλος, ήταν πολύ καλός για να είναι αληθινός…



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply