ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Πήρε Καποκάκη

Την τέταρτη μεταγραφή του πραγματοποίησε ο Αστέρας Δερβενίου, καθώς μετά τους Κολιμάδη (Ηρακλη Ξυλοκάστρου), Δημόπουλο (ΑΟ Ακράτας) και Φωλια, απέκτησε και τον Άγγελο Καποκάκη.


Ο υψηλόσωμος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στο χώρο του κέντρου, αν και είχε ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του Ισθμιακού, αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στο Δερβένι.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία, με τον Χρήστο Χριστοδουλόπυουλο να βλέπει τους παίκτες του, ορεξάτους και έτοιμους για μια καλή πορεία και φέτος.

Να θυμίσουμε, ότι ανανέωσαν την συνεργασία τους με το σύλλογο οι Λαφαζάνος, Ψυχογιός, Ρούτση, Δάνης και Νιάνγκ, ενώ επέστρεψαν από το δανεισμό τους από τον Πανευρωστινιακό, οι Στεφανάκος και Καΐτσας Ι..

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι: Βορινιώτης (Σπαθοβούνι), Ρουμελιώτης (επιστρ. στην Ελλάς Βέλου), Τσιπάς (Λυκοποριά), Ζώης (Θύελλα Πετρίου), Πιλιαφάς (Ελλάς Βέλου), Πετρόπουλος.
Τέλος όσον αφορά τα φιλικά, την Κυριακή 21 Αυγούστου, υπάρχει η αναμέτρηση με την Ελλάς Βέλου στο Δερβένι, ενώ στις 24/8, υπάρχει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply