ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απέκτησε εμπειρία κάτω από τα δοκάρια

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του πραγματοποίησε ο Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, αφού απέκτησε γκολκίπερ με παρουσία στην Γ΄ και στην Δ΄ εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, πιστή στις εξαγγελίες της, προχωράει με σταθερά βήματα στην δημιουργία μιας ικανής ομάδας να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.

Και κατά το παρελθόν, η διοίκηση του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος έχει καταφέρει να φέρει στην ομάδα παίκτες αξίας και ποιότητας, όπως οι Κοντογιάννης Νεκτάριος, Μεϊμάρογλου Στέφανος, Παππάς Παναγιώτης, Τσεκούρας Γιάννης, Φαλλιέρας Αποστόλης, Δοντάς Γιάννης, Κυριακίδης Μάκης, Παπαδημητρίου Γιάννης, και πολλοί άλλοι!!!
Έτσι και τώρα, με συντονισμένες ενέργειες η ομάδα του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος απέκτησε με μεταγραφή από την ομάδα του Αστέρα Σύρου, τον 37χρονο, έμπειρο τερματοφύλακα Ανδρακούδη Βαγγέλη, ο οποίος έχει πολύ πλούσια καριέρα στα γήπεδα αφού έχει αγωνιστεί τόσο στην Γ΄ όσο και στην Δ΄ Εθνική σε πολλές ομάδες κατά το παρελθόν. Μερικές απο αυτές είναι ο Βαρβασιακός Χίου, ο Ανδριακός, ο Α.Ο. Σύρου, κ.λ.π.

Με την ενίσχυση και την ενσωμάτωση του Βαγγέλη Ανδρακούδη στο ρόστερ του, ο Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος ενισχύεται σημαντικά ωστόσο οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν εδώ.
Στο «στόχαστρο» της διοίκησης είναι αρκετοί ακόμα παίκτες έμπειροι, αλλά και ταλαντούχοι. Πιο συγκεκριμένα στόχος των διοικούντων είναι να αποκτηθούν ακόμα 5 - 6 ικανότατοι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται στην ομάδα για να έχει καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.
Στο θέμα του προπονητή, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο νέος προπονητής του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος για την νέα περίοδο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει πρόταση σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Π.Σ. Κόρινθος, και του Παναρκαδικού για να αναλάβει καθήκοντα προπονητού στον Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, και την οριστική απάντηση του αναμένουν άπαντες στην Κορινθιακή ομάδα για να συνεχιστεί απρόσκοπτα, η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply