ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2-1

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟ Λουτράκι επικράτησε με 2-1 του Άρη Κορίνθου, στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν.
Οι «οράνιε» στο πρώτο μέρος ήταν καταιγιστικοί και προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Μίχα και Δημαράκη.
Στην επανάληψη, οι «κίτρινοι» εκμεταλλεύτηκαν και την κούραση, αλλά και τις αλλαγές και δημιούργησαν πολλά προβλήματα.
Κατάφεραν να μειώσουν με τον 16χρονο Διονυσόπουλο και είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 90’, αλλά ο Σκλίας από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να σκοράρει.
Ικανοποιημένοι πάντως έμειναν και οι δύο προπονητές, από την εμφάνιση των ομάδων τους.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι παίκτης του Άρη Κορίνθου, είναι και επίσημα ο Σπύρος Νικολάου, που αποκτήθηκε από τον ΠΓΣ Η Κόρινθος. Ένας παίκτης, που εντυπωσίασε στον β’ γύρο του περασμένου πρωταθλήματος, σημειώνοντας 9 γκολ.


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ – ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 0-1

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Πέλοπας Κιάτου, επιβλήθηκε στο πρώτο του φιλικό, με 0-1 του Σαρωνικού Γαλατακίου, στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας.
Οι παίκτες του Σπύρου Αργυρόπουλου, έδειξαν πιο δυνατοί και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Δημήτρης Βελέντζας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι», είχαν και τρία δοκάρια με τους Αναγνωστόπουλο, Βελέντζα Κ. και Παπαβασιλείου.
Ο Σαρωνικός έδειξε καλά στοιχεία, αλλά επιθετικά θέλει ακόμα λίγη δουλίτσα. Πάντως υπήρχαν απουσίες που σίγουρα στοίχισαν.
Τέλος να πούμε ότι ο φυσικοθεραπευτής – γυμναστής αποκατάστασης, Αινείας Σαμώνης ανήκει στο τιμ του Πέλοπα και κατά τη διάρκεια ειδικά της προετοιμασίας, θα βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.



ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 1-0

Αν και αγωνίστηκε με ορισμένες απουσίες και με πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή του, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Προοδευτικής Περιγιαλίου, με 1-0.
Το γκολ σημείωσε ο νεαρός Αθανασούλης. Ο Βλάσσης Μετζέλος δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Κρισάφι, αλλά μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, από την παρουσία του Παναγιώτη Δεδάκη, ο οποίος δείχνει ότι θα είναι το «βαρόμετρο» για τους «πράσινους».
Ο τεχνικός του Ηρακλή, ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Κοβέσνικοφ, Μποτώνη, Βαγιού, Παπαμετζελόπουλο, Ραχανιώτη, Τακουμάκη, Καπλάνη, Μανώλη, Δεδάκη, Νιάρο, Αθανασούλη. Μια 11αδα με πολλούς νεαρούς παίκτες.
Η Προοδευτική, δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, αλλά για πρώτο φιλικό, η παρουσία της, μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική, αλλά χρειάζονται κάποια πραγματάκια ακόμα.


ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 4-0

Το ότι οι Άγιοι Θεόδωροι θα ήταν από τα φαβορί για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, ήταν γνωστό. Μετά από το ευρύ 4-0 επί του Πανσολυγειακού, έστω και σε πρώτο φιλικό, έστω και αν οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν κουρασμένοι από την προετοιμασία, έστω και αν αγωνίστηκαν και αρκετοί νεαροί και άπειροι, η ομάδα του κ. Καρανίκα, έχει μεγάλο προβάδισμα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται φάνηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Πανσολυγειακού, έδειξαν αρκετά κουρασμένοι από την προετοιμασία, αλλά όπως και να το κάνουμε, ένα 0-4 δεν είναι και το πιο κολακευτικό αποτέλεσμα, έστω και σε φιλικό ματς.
Ευελπιστούν σε καλύτερη συνέχεια…

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply