ΦΙΛΙΚΟ: ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΡΜΗΣ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 2-2

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε το Σάββατο η Κλένια, με αντίπαλο τον Ερμή Ερμιονίδας και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.


Από το πρώτο της ματς, η ομάδα των Σκούπα – Οικονόμου, απέδειξε πως φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Κορινθίας, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε ο Ερμής, θα αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική και όπως και να το κάνουμε, ένα θετικό αποτέλεσμα, δείχνει πολλά.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά η Κλένια βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα προηγήθηκαν στο 21’ με δυνατό σουτ του Κλαδάκη, ο οποίος άρχισε νωρίς – νωρίς την απόσβεση στα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.
Το 1-1 έγινε στο 28’ με κεφαλιά του Μπούρα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενίκου και στο 38’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-1, με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Τζώρτζη.
Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σεννής στο 43’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές που έγιναν και από τους δύο προπονητές, έριξαν το ρυθμό.
Να τονίσουμε ότι από την Κλένια απουσίαζαν οι Γεώργαρης Σπ. και Μπαλάφας, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν 150 περίπου φίλαθλοι πού βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ερμιόνης για να δουν και την νέα ομάδα που δημιουργήθηκε ύστερα από την συνένωση του Ερμή Ερμιόνης και της ΑΕΚ Ερμιονίδας.

Επόμενο φιλικό για την Κλένια, την Τετάρτη 17 Αυγούστου με την Κόρινθο, στο Δημοτικό Στάδιο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μανούχος

ΕΝΩΣΗ ΕΜΙΟΝΙΔΑΣ: Καταχανάκης, Μπούρας, Σωπιάδης, Λαμπρούσης, Μπροδήμας, Δερμιτζάκης, Στάικος, Τζώρτζης, Μενίκου, Cojocaru.

Στο Β ημίχρονο αγωνίστηκαν : Καλυβόπουλος, Τζιέρης, Τσιρτσίκος, Δημαράκης Β , Δημαράκης Γ, Κέλλης, Νίκας, Κούσης, Χατζησταύρου, Λαζάρου, Γιαννακόπουλος.


ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας (73’ Μαρινος, 85’ Μπίσδας), Ρουμελιώτης, Λέπετζης (55’ Γεώργαρης Μ.), Μπεξής, Μακρής, Μπαστούνης, Σεννής ( 62’ Ρεκλείτης), Κλαδάκης, Γεώργαρης Χρ., Μπίτζιος (67’ Δήμας)

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply