ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κορινθιακή… παροικία


Τα τελευταία χρόνια, όλοι και περισσότεροι παίκτες από την Κορινθία, ενσωματώνονται αρχικά στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, με σκοπό στη συνέχεια, να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.

Αυτό δείχνει τελικά, ότι γίνεται καλή δουλειά στο νομό μας και ο αρκαδικός σύλλογος, βρίσκει φυντάνια, που μπορούν, να κάνουν καριέρα σε υψηλό επίπεδο.

Αρχικά ήταν ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, που έκανε το μεγάλο βήμα, αφήνοντας την Κόρινθο και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, κατάφερε με τη δύναμη και το πείσμα του, να φτάσει να αγωνίζεται και στη βασική ενδεκάδα του Αστέρα.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Μπακασέτας, από τη Θύελλα Πετρίου και το τοπικό πρωτάθλημα, βρέθηκε στην Τρίπολη, όπου μέσα σε ένα 6μηνο κατάφερε να πείσει με τις δυνατότητές του και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Η δεύτερή του χρονιά, αν και ξεκίνησε ιδανικά, στη συνέχει δόθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο, αλλά βρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, κάτω των 19 που έγινε στην Ρουμανία. Φέτος επέστρεψε στην Αρκαδική ομάδα, όπου και ευελπιστεί να καθιερωθεί.


Το καλοκαίρι που πέρασε, τρεις Κορίνθιοι έκαναν το … δρομολόγιο προς Τρίπολη. Οι Γιώργος Ποτήρης, Κώστας Χαρτσιάς και Γιώργος Διαμαντόπουλος ήταν αυτοί που μετακόμισαν. Οι δύο πρώτοι συνεχίζουν και φέτος στην ομάδα Νέων του συλλόγου, ενώ ο τελευταίος πήρε … προαγωγή για τους «μεγάλους».
Φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Από τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης, παρέμεινε στην Super League, άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές φέτος, έγιναν … Αρκάδες.


Αρχικά ο Μανώλης Λούβρης, που άφησε τον Πανσολυγειακό και πριν από λίγες ημέρες και τα αδέλφια Δημήτρης και Λευτέρης Στασινόπουλος, έκαναν το μεγάλο βήμα.
Στα πρώτα φιλικά, τα πάνε περίφημα και αποδεικνύουν ότι πραγματικά διαθέτουν ταλέντο. Πρέπει να δουλέψουν όμως, για να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά.

Τελικά αυτό που φαίνεται, είναι ότι στην Κορινθία, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ξεχωρίσουν και να πάνε πολύ ψηλότερα. Πρέπει οι παράγοντες, οι προπονητές αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν για να συνεχιστεί η πολύ καλή αυτή εξέλιξη.
Έστω και αν η ομάδα του νομού, η Κόρινθος, τα προηγούμενα χρόνια (τουλάχιστον), δεν έβλεπε και τα άφηνε ανεκμετάλλευτα. Ας ελπίσουμε και εκεί η κατάσταση να αλλάξει.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply