ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ: Τα τυπικά για τη μεταγραφή στα Χανιά

Μετά τον Μιχάλη Καφαντάρη, ο οποίος υπέγραψε στον Πανηλειακό και δεύτερος παίκτης της «Μπάρτσα», αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Δημαράκη, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του, στα Χανιά. Για να είμαστε πιο ακριβείς, απομένουν τα τυπικά για τη μετακίνηση του νεαρού τερματοφύλακα, στην Κρητική ομάδα.
Ο 20χρονος πορτιέρο μετά από δύο σεζόν στην Κόρινθο, αποφάσισε να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του και έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός τερματοφύλακας, βρέθηκε στην Κρήτη, όπου προπονήθηκε κιόλας με την ομάδα των Χανίων, τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Έτσι ο Δημαράκης, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σίγουρα στη Γ’ Εθνική, με τη φανέλα των Χανίων. Εμφανίζεται μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για τον 20χρονο παίκτη, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν, καθώς σε όσα ματς αγωνίστηκε, ήταν εξαιρετικός και έδειξε ότι πραγματικά έχει δυνατότητες.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας, τον είχαν … σταμπάρει από τις αναμετρήσεις των δύο συλλόγων τη σεζόν που πέρασε, καθώς ο μικρός, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply