ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Με Ζώη κάτω από τα δοκάρια

Είχαμε αναφέρει πολλές φορές κατά το παρελθόν, ότι η Θύελλα αναζητούσε έναν έμπειρο τερματοφύλακα. Στη λίστα υπήρχαν οι Ζώης και Μπέζας και τελικά ο πρώτος, ο οποίος εδώ και καιρό είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Δερβενίου, είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία του Πετρίου, τη φετινή περίοδο.

Ο έμπειρος πορτιέρο, προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν και αναμένεται να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Από εκεί και πέρα, παίκτης των «κίτρινων» είναι και ο Αντώνης Ντελίκας, που την περασμένη περίοδο φόρεσε τα χρώματα του Α.Ο. Λυγκεύς στο πρωτάθλημα της Β’ Αργολίδας.

Επίσης την Δευτέρα 8 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Το παρόν έδωσαν όλα τα νέα αποκτήματα, πλην του Παναγιώτη Σχοινοχωρίτη, ο οποίος είναι στρατευμένος και θα ενσωματωθεί στην ομάδα, την Τετάρτη.
Ο Θοδωρής Λεκουσιώτης, είδε τους παίκτες του ορεξάτους και έτοιμους να προσφέρουν τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά το γήπεδο, οι άνθρωποι του συλλόγου, τονίζουν ότι το αργότερο μέχρι το τέλος Οκτώβρη, θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες της Θύελλας.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply