ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανανέωσαν τρεις!!!

Παρά το αντίθετο των προβλέψεων, η Κόρινθος τελικά κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ της, παίκτες που θα είναι κάτι παραπάνω απο χρήσιμοι, στο νέο πρωτάθλημα.

Αν και πολλοί πίστευαν ότι Σπυρόπουλος και Δημητριάδης, δύσκολα θα συνέχιζαν στην "Μπάρτσα", τελικά οι δύο έμπειροι παίκτες, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σύλλογο.

Η αρχή έγινε με τον Πάρη Σπυρόπουλο, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ισθμού για ακόμη ένα χρόνο, ενώ η συνέχεια δόθηκε με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές!

Εκτός, λοιπόν, από τον έμπειρο αμυντικό, στην «Μπάρτσα» θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν ο 33χρονος επιθετικός, Πέτρος Δημητριάδης, και ο 19χρονος μέσος, Αργύρης Αράπογλου.

Η ΠΑΕ, άλλωστε, αναμένεται να εκδώσει δελτίο Τύπου προσεχώς, στο οποίο περά των ανανεώσεων, θα ανακοινωθούν ακόμη τέσσερις μεταγραφές με τις οποίες θα κλείσει το ρόστερ.

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Κορίνθου θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία και όχι στα Χάνια Πηλίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει στο τέλος της επόμενης βδομάδας.



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply