ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Το πρόγραμμα των φιλικών

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για τον Ατρόμητο, με διπλές προπονήσεις, με ασκήσεις, βάρη και γενικά ότι κρίνει απαραίτητο ο Παντελής Κουρούπης.

Υπάρχει μεγάλη όρεξη από τους παίκτες, να αποδείξουν πράγματα και να θέσουν υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα. Από τα νέα αποκτήματα, οι Ξύδης και Κουσκουνάς δείχνουν, ότι δεν ήρθαν για πλάκα στο Χιλιομόδι.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση ανακοίνωσε επίσημα τα φιλικά που θα δώσει ο σύλλογος, τα οποία είναι το ένα πιο ενδιαφέρον από το άλλο.
Πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα:
21/8 με ΠΑΟ Λουτράκι, 27/8 με Εθνικό Ξυλοκέριζας (εκτός), με Ατρόμητο Πειραιώς (εκτός), 31/8 με Πέλοπα Κιάτου, 3/9 με Σαρωνικό Γαλατακίου (εκτός), 4/9 με Παναργειακό, 7/9 με Αιγάλεω (εκτός), 11/9 με Πανόπουλο, 14/9 με Πανόπουλο (εκτός), 18/9 με Πυρίχιο (εκτός).

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές για τον Ατρόμητο.

Τέλος να τονίσουμε, ότι παραχωρήθηκε στην Κόρινθο 2006, δανεικός ο νεαρός Μπαζιωτόπουλος, κάτι που δεν έγινε με τους Φαρμάκη, Τσουμάνη Δ. και Τσουμάνη Θ., στο Σολωμό, καθώς δεν το επιθυμούσαν οι παίκτες.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply