ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Ετοιμάζει και άλλο «μπαμ» ?

Ίσως τελικά να μην έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές για την ομάδα της Κλένιας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, κινείται μυστικά για την απόκτηση ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας, με θητεία στη Γ’ Εθνική.

Σε λίγες ημέρες, αναμένεται να υπάρχουν νεότερες πληροφορίες.
Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία, με τους παίκτες της Κλένιας να δείχνουν μεγάλη όρεξη, για να αποδείξουν ότι φέτος η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει.

Πρώτο επίσημο φιλικό, στις 17 Αυγούστου, με την Κόρινθο. Όπως φαίνεται και από τις φιλικές αναμετρήσεις, η Κλένια, θέλει να δείξει ότι φέτος είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.
Τελικά, μετά από πέντε χρόνια απουσίας λόγω σπουδών, ο Γιώργος Ρεκλείτης, επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο 23χρονος αμυντικός, με επιθετικές αρετές, θα είναι φέτος, στη διάθεση του τεχνικού διδύμου.
Επίσης να αναφέρουμε ότι οι κ. Σκούπας – Οικονόμου, δίνουν μεγάλη βάση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς μετά τους Δήμα, Σκούρτη Η., Σκούπα Β.Ι., Σκούπα Β.Π. προωθήθηκε και ο 16χρονος Βλάσι.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι Μακρής (21), Μπίτζιος (20), Ρουμελιώτης Ν. (17), Παπαχρήστου (17), Μαρινος (17), Σκούπας Π. (20), οι οποίοι δίνουν τη «μάχη» τους, για τις τρεις θέσεις στην 11αδα, με τους δύο πρώτους να έχουν ένα σαφές προβάδισμα.
Όσον αφορά το γηπεδικό, μέχρι τέλος του μήνα, θα κριθεί αν τελικά η Κλένια θα αγωνιστεί στο Σολωμό ή αν τελικά θα είναι έτοιμο αυτό στο χωρίο.

Τέλος να πούμε ότι παρελθόν αποτελούν οι Φράγκος, Δράκος και Οικονόμου, συνεχίζονται οι επαφές με τον Κώστα Αράπογλου που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Κορίνθου και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθεί.

Να σημειωθεί, ότι η «πρώτη» του συλλόγου, έγινε μπροστά σε 50 ένθερμους οπαδούς της Κλένιας, οι οποίοι έδειξαν από την πρώτη στιγμή, ότι φέτος θα είναι πολύ κοντά στο σύλλογο.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply