ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ: «Δυναμώνει» με Σιαμπάνη !!!

Τα τελευταία χρόνια, ο Ηρακλής Λεχαίου, έχει στηριχθεί σε νεαρούς παίκτες, οι οποίοι έχουν βγει από τις ακαδημίες του συλλόγου. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, η έλλειψη ίσως ποδοσφαιριστών με κάποια εμπειρία, ίσως ήταν αυτή που δυσκόλεψε πολλές φορές την κατάσταση.

Έτσι λοιπόν φέτος, αποκτήθηκε ο Σταύρος Σιαμπάνης, ο οποίος εμφανίζεται πανέτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά από τον τραυματισμό του, που τον άφησε έξω τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, σίγουρα ανεβάζει επίπεδο τον Ηρακλή, καθώς μαζί με τον Μάριο Καρσιώτη στο χώρο του κέντρου, μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.
Μέχρι στιγμής, έχουν αποκτηθεί και οι Καζής (Δάφνη Εξαμιλίων), Παινέσης (ΠΑΟΛ), Μαλαχάτης (Κύψελος), Τσιφιλιτάκος Η., Τσιφιλιτάκος Ν. (Α.Ο. Λεχαίου), ενώ επέστρεψε και ο Θανάσης Κουτσούκος, ο οποίος άνηκε στο σύλλογο, αλλά δεν αγωνιζόταν.

Τέλος, αυτοί που για την ώρα έχουν αποχωρήσει από το σύλλογο είναι οι: Ντερτιλής (Κόρινθος), Πανταζής (ΠΑΟΛ), Στρατόπουλος (Κύψελος), Παπακωνσταντίνου, Κολάγκι, Κολλιός, Μηνάς (Α.Ο.Λεχαίου), ενώ ο Δεσποτέλης είχε δοθεί δανεικός την περασμένη σεζόν στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού, η οποία φέτος τον απέκτησε με μεταγραφή.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply