ΜΑΨΟΣ: Επέστρεψε με … όνειρα

Μετά από μια σεζόν στην Γ’ Κατηγορία, ο Μαψός επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει, όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και ο Γιώργος Οικονόμου, βλέπει τους παίκτες του να έχουν όρεξη για να προσφέρουν.

Μέχρι στιγμής δεν είναι λίγες οι προσθήκες, καθώς έχουν αποκτηθεί οι Οικνόμου Χ. (Κλένια), Δράκος Π. (Γαλάζιοι Νέοι), Ηλιόπουλος (Άρης Κορίνθου) και Δήμας (Άγιος Γεώργιος), ενώ έχει αποχωρήσει ο Βασίλης Γεώργαρης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Σολομό.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, υπάρχει αισιοδοξία για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι πολύ πιο δύσκολο από τα προηγούμενα, καθώς όπως αναφέρει η προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Κ. θα υποβιβαστούν τουλάχιστον 7 ομάδες από τον κάθε όμιλο, μιας και τη νέα σεζόν, η Β’ Κατηγορία, θα αποτελείται από έναν όμιλο και θα ονομάζεται Α2 Κατηγορία.

Φυσικά η ενίσχυση για τον Μαψό δεν έχει ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες, θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα.

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply