ΦΙΛΙΚΟ: ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 4-0

Εύκολη επικράτηση για την Ελλάς Βέλου, επί της Θύελλας Πετρίου, με 4-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Τρίτη 23 Αυγούστου. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια επιβλήθηκαν.

Από την άλλη πλευρά, οι «κίτρινοι», δεν έπιασαν καλή απόδοση, αν και έχουν το ελαφρυντικό ότι κάτω από τα δοκάρια ήταν ο αμυντικός Γιώργος Μπακασέτας, μιας και απουσίαζαν οι Ζώης και Μπακασέτας Κ.

Οι παίκτες του Χρήστου Βελέντζα, στο πρώτο μέρος ήταν «καταιγιστικοί» και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.
Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, με τα γκολ των Αθανασόπουλου, Μαρτίνου (2) και Ρούπα, με τους γηπεδούχους να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση, αν και ακόμα είναι νωρίς και φυσικά να στέλνουν… μήνυμα ότι δεν είναι «ξεγραμμένοι».
Από τη Θύελλα, το σύνολο των παικτών της δεν βρέθηκε και στην καλύτερη μέρα. Για άλλο ένα ματς, αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Γεωργίου, Χουσελάς και Μπακασέτας Β., ενώ στην επανάληψη, ανέβασε κάπως την απόδοσή του, ο Σχοινοχωρίτης.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Τάλιος, Σάνι, Σαββίδης, Νάκος, Πολυδωρόπουλος, Μαρτίνος, Ρούπας, Κοσκολέτος, Αθανασόπουλος, Αντωνόπουλος Π., Αράπι
Έπαιξαν και οι: Τσιφλίκου, Δείσης, Αντωνόπουλος Γ., Κόρρο, Καλύβας, Καραπανάγος, Ντένις, Αντρέα


ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μπακασέτας Γ., Μητράκος, Πέζος, Τσουμάνης, Σχοινοχωρίτης, Μπακασέτας Β., Καραμάνης, Μανάβης, Χουσελάς, Γεωργίου, Μιχάλης
Έπαιξαν και οι: Ψυρρής, Λιάκος, Αδαμόπουλος, Λεκουσιώτης, Ντελίκας, Μάρκου, Κασμάς

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply