Ζεσουάλδο, άλλαξε πλευρό… Γράφει ο Δημήτρης Μανωλάκης


Γνωρίζαμε ναι ότι η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, θα ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη. Πιστεύαμε όμως ότι ο προπονητής του, τουλάχιστον θα κατέβαζε την ομάδα, γνωρίζοντας τι ακριβώς πρέπει να κάνει και πως θα παλέψει για το καλύτερο.
Τελικά την Πέμπτη το βράδυ, μόνο αυτό δεν είδαμε.

Ο Φερέιρα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που ο ίδιος εισηγήθηκε την απόκτησή τους και όλοι έκαναν μια… τρύπα στο νερό.
Ο αργοκίνητος Τοτσέ, κατάφερε να αστοχήσει σε κεφαλιά από το μισό μέτρο, ο Κουίνσι έτρεχε, έτρεχε, χωρίς να γνωρίζει κανείς προς τα πού πηγαίνει, ενώ ο Ζέκα ξεκίνησε φουριόζος και μετά χάθηκε στη γενική μετριότητα.
Μέσα σε όλα αυτά, προσθέστε την αντικατάσταση του καλύτερου παίκτη των «πρασίνων», του Σωτήρη Νίνη (!!!) και μάλιστα από τον Κλέιτον και όχι από έναν καθαρό επιθετικό, όπως ο Πετρόπουλος. Μια απορία βρε παιδιά, τι παραπάνω διαθέτει ο Τοτσέ από τον Έλληνα επιθετικό;

Το ότι δεν γνωρίζει καθόλου μα καθόλου την ομάδα και τους παίκτες που διαθέτει ο Πορτογάλος τεχνικός, φάνηκε από ένα και μόνο πράγμα. Πόσους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και να αναστατώσουν, να ανακατέψουν τους αντιπάλους διαθέτεις; Ο Κατσουράνης μάλλον πλέον δεν πρέπει να λογίζεται σε αυτή την περίπτωση, γιατί εδώ και καιρό έχει «ξεφουσκώσει».

Μόνο ο Καραγκούνης διαθέτει αυτή την τρέλα!!!

Μπορεί ο Φερέιρα να μην τον υπολογίζει ή στην τελική να μην τον πάει, αλλά ο «τυπάρας» τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα όταν σε 15 λεπτά συμμετοχής είχε δύο ασίστ, μια κερδισμένη κόκκινη, μια σέντρα για γκολ που ορθώς ακυρώθηκε και γενικά τον αισθάνθηκε για τα καλά η αντίπαλη άμυνα!!!
Δεν είμαι υποστηρικτής του Καραγκούνη γενικότερα ως παίκτη, αλλά τουλάχιστον γνωρίζω ότι ο άνθρωπος διαθέτει μια τρέλα που μόνο καλό κάνει στην ομάδα του. Και όμως ο τεχνικός του … κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτός ο άνθρωπος έκανε καλή καριέρα ως προπονητής μέχρι στιγμής. Στην Ελλάδα, έχει βαλθεί να διαλύσει, όσα είχε «χτίσει» τόσα χρόνια. Το καταφέρνει με μεγάλη ευκολία, αλλά οι διοικούντες του Παναθηναϊκού, αν δεν το καταλάβουν νωρίς, θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.


Υ.Γ.1 Ήθελα να ήξερα, τι όνειρο είχε δει ο κ. Φερέιρα, όταν απέκλειε από την αποστολή τον Κοτσόλη, παίρνοντας τους Τζόρβα – Καρνέζη;
Όταν ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του ΠΑΟ, υπέγραφε στην Παλέρμο, ζήτησε από τον πρώτο να ενσωματωθεί και μάλιστα έπαιξε βασικός. Η λογική έλεγε ότι από τη στιγμή που αποχωρούσε ο Τζόρβας, με βάση την αρχική 18αδα, ο Καρνέζης έπρεπε να κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Και όμως και εδώ… «Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου»


Υ.Γ.2 Στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι θα αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτό ποια… μέρα ακριβώς θα γίνει για να ξέρουμε και εμείς !!!



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply