ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Γλύτωσε τα χειρότερα ο Παπαβασιλείου !!!

Παραλίγο να βγει «ξινό» το φιλικό της Τετάρτης με τους Νέους του Αστέρα Τρίπολης για τον Τάκη Παπαβασιλείου και αυτό όχι για την ήττα της ομάδας του.

Αλλά γιατί δέχθηκε ένα «δολοφονικό» τάκλιν από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, στην κνήμη του, με αποτέλεσμα να σκιστεί μέχρι και η κάλτσα του (!!!).
Ο έμπειρος παίκτης αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, χωρίς όμως να φανεί το μέγεθος της ζημιάς, μιας και το πόδι ήταν ακόμα ζεστό.

Την Πέμπτη, έβγαλε ακτινογραφία, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει πειραχθεί το οστό, παρά μόνο κάκωση μαλακών μορίων και λόγω του δυνατού χτυπήματος, έχει προκληθεί αιμάτωμα στην περιοχή.
Έτσι λοιπόν ο Τάκης Παπαβασιλείου, θα μείνει λίγες μέρες ακόμα εκτός προπονήσεων και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει χαλαρό τρέξιμο για να δουν οι γιατροί πως αντιδρά και ο οργανισμός του. Το θετικό όπως είπαμε, είναι ότι δεν έχει πειραχθεί το κόκαλο, παρά το σφοδρό χτύπημα.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, άλλη μια πειστική εμφάνιση από τον Πέλοπα Κιάτου, καθώς παρά την ήττα του με 0-1 από τους Νέους του Αστέρα Τρίπολης, με πέναλτι του Σκόνδρα, για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα όσον αφορά την υπόδειξή του, είχαν σημαντικές ευκαιρίες και δοκάρι.
Για άλλη μια φορά όμως, φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στους «ερυθρόλευκους», στον επιθετικό τομέα, καθώς λείπει ο δυνατός σέντερ φορ μέσα στην περιοχή.
Επόμενο φιλικό, το Σάββατο με τον Σολομό, εκτός έδρας.


ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χόντια, Βελέντζας Κ., Βελέντζας Δ., Αλινάνι, Αντωνόπουλος, Παπαβασιλείου, Λίλιος, Πρίφτης, Αναγνωστόπουλος, Πράττος, Μπούκης
Έπαιξαν και οι: Μητσόπουλος, Πετρόπουλος, Τσαμασλίδης, Ζήσης


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Ποτήρης, Τσέζαρεκ, Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Σκόνδρας, Αναστασόπουλος, Τογρού, Βαλκάνος, Γκαϊδατζής, Κατσαρός.
Έπαιξαν και οι: Στασινόπουλος Λ., Στασινόπουλος Δ., Κλαπής, Σβίγγος, Λυμπέρης, Ντινιωτάκης, Λαδάς, Ταμάμης, Λούβρης

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply