ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 3-4

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ο Παννεμεατικός επικράτησε με 4-3 του Παναρκαδικού, στο Στάδιο της Τρίπολης, σε έναν αγωνιστικό χώρο, πραγματικό «χαλί».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν μόλις στο 4’ να προηγηθούν, όταν ο Σεφεράι βρήκε πολύ όμορφα τον Δουλκέρογλου και αυτός νίκησε τον Ψυχογιό, για το 0-1.
Όσο περνούσε η ώρα, ο Παναρκαδικός έμπαινε στο ματς, αλλά οι παίκτες του Παννεμεατικού, ήταν πολύ επικίνδυνοι στην επίθεση.
Στο 30’ όμως μια ασυνεννοησία Τσιάκου και Κεμαλάι (ευθύνεται ο νεαρός τερματοφύλακας), έδωσε τη δυνατότητα στον Γούτο να ισοφαρίσει.
Πριν προλάβουν όμως να χαρούν το γκολ τους οι γηπεδούχοι, ο Παννεμεατικός, έκανε το 1-2, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μπασιώτη.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο 24χρονος επιθετικός ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3, καθώς «χόρεψε» τους αντίπαλους αμυντικούς και με καταπληκτικό πλασέ, έστειλε την μπάλα να «αναπαυτεί» στα δίχτυα του Ψυχογιού, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.
Στην επανάληψη, έγιναν αρκετές αλλαγές και για τις δύο ομάδες, αλλά ο Παννεμεατικός δεν κατέβασε … ταχύτητα. Έτσι ο Τσιάκος κινήθηκε όμορφα, έβγαλε σέντρα και ο Δουλκέρογλου με φανταστική κίνηση, «εκτέλεσε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-4.
Όσο περνούσε η ώρα πάντως, οι παίκτες του Αντώνη Μαυρέα, βλέποντας και το σκορ να παίρνει εις βάρος τους διαστάσεις, πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν αρχικά με τον Καλογιαννίδη, μετά από λάθος του Ζαφείρη, ο οποίος πρέπει να προσέξει τις εξόδους του και έκαναν και το 3-4 με φοβερό σουτ του Δήμου.
Ο Παννεμεατικός κόντρα σε μια ομάδα που υποβιβάστηκε από τη Δ’ Εθνική και έχει σκοπό να επιστρέψει, στάθηκε κάτι παραπάνω από εξαιρετικά.
Βέβαια είναι νωρίς ακόμα και τα μυαλά των παικτών του, πρέπει να μείνουν μέσα στο κεφάλι τους. Σίγουρα όμως τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.
Σε μεγάλη μέρα για τα «λιοντάρια», βρέθηκαν οι Δουλκέρογλου, Μαρινός, Μπασιώτης, Τσιάκος και Όπονγκ, εξαιρετικός ο Χουσελάς, ενώ βοήθησαν πολύ και οι Τζας, Γκάνας, Φρούσιος και Κονγκίνης.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί, η κακή διαιτησία του κ. Γιαννόπουλου, ο οποίος σε ορισμένες περιπτπώσεις, σφύριζε κάτι παραπάνω από έδρα.


ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός (55΄ Μανιάτης), Κ. Παρασκευόπουλος (65΄ Τσιόγκας), Κωστάκης (46΄ Βαβίλης), Ιωάννου (46΄ Καλογιαννίδης), Γ. Παρασκευόπουλος (46΄Μπούτας), Νταμιάν (46΄ Πετρόπουλος), Κοσκολός (80΄ Γούτος), Γούτος (46΄Δήμος), Κατσαρός (46' Μπακογιαννάκης), Δούρος (46' Τζαννής), Σουρλίγκας (46΄Μέλλος)


ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Μαρινός, Φρούσιος, Χουσελάς, Τζας, Αθανασόπουλος, Όπονγκ, Σεφεράι, Μπασιώτης, Δουλκέρογλου
Έπαιξαν και οι: Ζαφείρης, Κονγκίνης, Γκάνας, Κωστούρος, Παλυβός, Τζίνης, Κυριάκος, Καϊτσας


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙΜΗ. ΑΠΟ ΤΟΛΙΝΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

Leave a Reply