ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κίνηση - ματ με Πιλιαφά !!!

Μπορεί να μην είχε εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με τις κινήσεις της η Ελλάς Βέλου, φρόντισε όμως να δείξει για άλλη μια φορά, ότι και φέτος, θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει.


Και αυτό γιατί κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της, τον Ανδρέα Πιλιαφά, ο οποίος εδώ και καιρό είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Δερβενίου.

Ο 24χρονος μέσος, προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν, καθώς ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, την οποία βοήθησε να βρεθεί ψηλά στη βαθμολογία. Αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και σημείωσε και 11 γκολ, κάτι που δείχνει και την εκτελεστική του δεινότητα.

Το θετικό για το σύλλογο του Βέλου, είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για τον Χρήστο Βελέντζα.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς και όλοι πιστεύουν ότι για άλλη μια χρονιά, η Ελλάς Βέλου, θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply