ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Συνεχίζεται η προετοιμασία, πήρε και Δουβή

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκε η προετοιμασία για τους παίκτες του Παννεμεατικού, οι οποίοι εμφανίζονται ευδιάθετοι και με όρεξη για κάτι καλό τη φετινή περίοδο.

Τα «λιοντάρια», πραγματοποίησαν την 5η τους μεταγραφή, καθώς απέκτησαν τον Ντίνο Δουβή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα 2004, θυγατρική ομάδα του Εθνικού Αστέρα.

Ο 22χρονος μέσος, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και σε Ισθμιακό, Κύψελο, Άρη Κορίνθου, στην ομάδα Νέων του Ηλυσιακού στη Β' Εθνική και οι άνθρωποι του συλλόγου, περιμένουν από αυτόν, να βοηθήσει στο χώρο του κέντρου, κάτι που όπως δείχνει, μπορεί να το κάνει.

Από εκεί και πέρα, ενσωματώθηκε και ο Πέτρος Τσιωτάκης, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, απουσίαζε τις πρώτες ημέρες. Ο νεαρός παίκτης, αν καταφέρει και βρίσκεται σε αρκετές προπονήσεις, σίγουρα θα αποτελέσει, μια ακόμα μεταγραφή για την ομάδα.
Τέλος να τονίσουμε ότι στις προπονήσεις συμπεριλαμβάνεται και μπάλα, κάτι που βοηθάει τους παίκτες, να χαλαρώνουν λίγο και να μπαίνουν σε ρυθμούς παιχνιδιού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ξεκαθαριστούν και τα φιλικά που θα δώσει ο σύλλογος.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply