ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: Πήρε και Αυγέρη, ανανέωσε με Λαθούρη !!!

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές κινήσεις η ομάδα του Σαρωνικού Γαλατακίου, δείχνοντας ότι η φετινή σεζόν, αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.

Αυτή τη φορά, αποκτήθηκε ο Κώστας Αυγέρης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα για άλλη μια σεζόν, ο Κώστας Λαθούρης.
Ο πρώτος, μετά από αρκετά χρόνια στους «ερυθρόλευκους», αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και έτσι θα συνεχίσει στον Σαρωνικό. Μια τεράστια μεταγραφική επιτυχία, για την ομάδα του Γαλατακίου, καθώς η ποιότητα και εμπειρία του συγκεκριμένου παίκτη είναι τέτοια, που σίγουρα μπορούμε να πούμε πως αλλάζει επίπεδο.

Φυσικά δεν ήταν το μοναδικό σπουδαίο νέο για τον Μάκη Μαργέτη.
Το δεύτερο λοιπόν σπουδαίο νέο για τον τεχνικό του συλλόγου, είναι η παραμονή του Κώστα Λαθούρη, ο οποίος τελικά θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν, μένοντας όπως ο ίδιος ανέφερε για λίγους καλούς φίλους στο Γαλατάκι.
Ο πολύπειρος παίκτης, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν αυτός που σχεδόν μόνος του διατήρησε το Σαρωνικό στην Α’ Κατηγορία, με τα γκολ του και με τις εμφανίσεις του, αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται και οι φιλικές αναμετρήσεις, για την ομάδα του Μάκη Μαργέτη, η οποία αυτή τη φορά επικράτησε με 5-1 της Προοδευτικής Περιγιαλίου, με γκολ που σημείωσαν οι Μπεκιάι (2), Σοπότι, Μπόρσης και Αυγέρης.
Επόμενο παιχνίδι, κόντρα στους Αγίους Θεοδώρους, οι οποίοι μέχρι στιγμής εμφανίζονται αρκετά δυνατοί.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply