ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: «Αποκαλυπτήρια» με Κόρινθο 2006

Τo πρώτο του φιλικόυ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα δώσει την Τετάρτη 24/8 ο Παννεμεατικός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Κόρινθο 2006, στις 18:00, στο στάδιο της Νεμέας.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος, θα έχει πιθανότατα όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, εκτός από τον Γιώργο Μπεξή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το κλίμα συνεχίζει να είναι εξαιρετικό στις τάξεις του συλλόγου και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν την ομάδα πως είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε συνθήκες παιχνιδιού.
Από εκεί και πέρα, έχουν κλειστεί άλλες δύο φιλικές αναμετρήσεις, το Σάββατο 27 Αυγούστου με τον Παναρκαδικό, εκτός έδρας και την ερχόμενη Τρίτη 30/8 με τον Άλμπατρο Κόρφου, στο στάδιο της Νεμέας.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικό ρυθμό, αυξανόμενο όσο περνούν οι μέρες, με τον Γιώργο Καρσιώτη, να βάζει όλο και πιο δύσκολα πράγματα στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι: Μαρινός (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Μπασιώτης (Ολυμπιακός Λουτρακίου), Κεμαλάι (Κόρινθος 2006), Μπεξής Γ., Τζας, Γκάνας (Θύελλα Πετρίου), Χουσελάς (Ασπρόκαμπος), Δουβής (Αστέρας 2004).
Τέλος αυτοί που δεν συνεχίζουν τη νέα σεζόν είναι οι: Σγούρος (Κόρινθος), Μπέκος (Εθνικός Ξυλοκέριζας), Κόλλιας (Ολυμπιακός Λουτρακίου), Μπίζιος (δανεικός στον Ασπρόκαμπο) και Αϊβαλής (δανεικός στη Θύελλα Λεοντίου).

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply