ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ανακοίνωσε πέντε !!!

Συνέχεια στις μεταγραφές για τον Άρη Κορίνθου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια που γίνεται, για το νέο πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν και επίσημα παίκτες των «κίτρινων» είναι οι: Βελιζιώτης Λ. (επιθετικός, 23 ετών, από ΠΓΣ Η Κόρινθος), Καλογράνης Π. (αμυντικός, 23 ετών, από ΠΓΣ Η Κόρινθος), Πιπιλος Χ. (μέσος, 25 ετών, από Προοδευτική Περιγιαλίου), Παληός Θ. (επιθετικός, 21 ετών, από Προοδευτική Περιγιαλίου) και Τσολάκης Σ. (τερματοφύλακας, 31 ετών, από ΠΓΣ Η Κόρινθος).

Από εκεί και πέρα, βρίσκεται σε συζητήσεις με αμυντικό που έχει συμμετοχές στη Δ’ Εθνική, χωρίς όμως ακόμα να μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα.
Τέλος συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς την Τετάρτη 24 Αυγούστου, υπάρχει άλλο ένα φιλικό ματς, αυτή τη φορά με τον Πανσολυγειακό, στο γήπεδο του Σοφικού, στις 19:00.
Υπάρχει ικανοποίηση από την προσπάθεια και από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής, αλλά σύμφωνα με τον τεχνικό, Νίκο Πίλιουρα, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply