ΦΙΛΙΚΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2-1


Πραγματοποιώντας σχετικά καλή εμφάνιση, η Θύελλα Πετρίου επιβλήθηκε με 2-1 της Προόδου Αγίου Βασιλείου, στο πρώτο της φιλικό ματς για τη νέα σεζόν, στο γήπεδο της Νεμέας.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με τους Χουσελά και Γεωργίου, οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και αναστάτωσαν την άμυνα των αντιπάλων τους.
Το 1-0 έγινε από τον Χουσελά, εκμεταλλευόμενος κάθετη μπαλιά από συμπαίκτη του, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος, η απόδοση του Πετρίου, έπεσε κάπως, αλλά ήρθε και το 2-0 από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχάλη, σε ανατροπή του ίδιου από τον Στεργιόπουλο.
Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με όμορφη ενέργεια ο Κλάρος.
Λίγο πριν το τέλος πάντως, η Πρόοδος έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Ανδρέας Γκούμας εκτέλεσε φάουλ, ο Μιχάλης Δράκος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ζώης ενστικτωδώς έκανε την επέμβαση του αγώνα.
Πάντως η Θύελλα, από τη μέση και μπροστά έδειξε πολύ καλά δείγματα, αλλά στον αμυντικό τομέα, αν και οι Τσουμάνης – Πέζος είχαν αρκετές καλές τοποθετήσεις, φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγίου Βασιλείου, έδειξε πολύ δουλεμένη από τον Δημήτρη Στεργιόπουλο, βγήκαν αρκετοί αυτοματισμοί και έδειξαν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.
Από τους νικητές όπως είπαμε, κορυφαίοι οι Χουσελάς, Γεωργίου, από κοντά οι Μπακασέτας Β. και Καραμάνης, ενώ θετικά στοιχεία έδειξε ο νεαρός Αδαμόπουλος.
Από την Πρόοδο, σταθερός ο Καλύβας, έτρεξε πολύ ο Κλάρος, ενώ σταθεροί όσο αγωνίστηκαν ήταν και οι Μαχαίρας, Κουτσούκος Σ. και Γκούμας Α.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Ζώης, Μητράκος, Πέζος, Τσουμάνης, Ψυρρής, Μπακασέτας Β., Καραμάνης, Μανάβης, Γεωργίου, Χουσελάς, Μιχάλης
Έπαιξαν και οι: Αδαμόπουλος, Ντελίκας, Μάρκου, Λιάκος, Κασμάς, Λεκουσιώτης

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Ταγαράς (20’ Καλύβας), Κορφούζι Αλμπ., Παπανδρέου, Στεργιόπουλος, Κουτσούκος Σ. (40’ Θεοδωρόπουλος), Παρασκευόπουλος, Μαχαίρας, Δράκος Λ., Ρεκλείτης, Δράκος Μ., Κλάρος
Έπαιξαν και οι: Δαλαμαρίνης, Ταγαράς, Κορφούζι Άλντι, Κουτσούκος Π., Γκούμας Α., Μαρμαράς, Γκούμας Λ., Πριόνας



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply