ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 2-6

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο συνέχισε τα φιλικά της η Κλένια, καθώς διέλυσε με 2-6, τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και έδειξε για άλλη μια φορά φέτος, ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Ο … "σεληνιασμένος" Γιώργος Κλαδάκης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και αυτή τη φορά για την ομάδα του.
Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 16’ για την Κλένια, ενώ πέτυχε το 0-2, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, αλλά ο Κλαδάκης στο 70’ ανέβασε το σκορ στο 1-3, πετυχαίνοντας χατ – τρικ και το 5ο του γκολ σε τρεις αναμετρήσεις μέχρι στιγμής.

Στο 76’ ο Μπεξής σημείωσε το 1-4, σκοράροντας κατά της πρώην ομάδας του, ενώ το 1-5 σημείωσε ο Χρήστος Γεώργαρης στο 80’.
Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-5 στο 82’ και το τελικό 2-6 διαμορφώθηκε λίγο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης με αυτογκόλ των παικτών του Κουτσοποδίου, μετά από όμορφη ενέργεια του νεαρού Δήμα.
Κορυφαίος με διαφορά ο Κλαδάκης για την Κλένια, ενώ για άλλο ένα φιλικό πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Νίκος Ρουμελιώτης, όπως και ο Δήμας, χωρίς φυσικά να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Ο υπό δοκιμή Ερσιντ Ταμπάκου, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και πιθανότατα οι ιθύνοντες του συλλόγου, θα κινηθούν για την απόκτησή του από τον Τενεάτη Αθικίων.

Επίσης να σημειωθεί ότι συνεχίζει κανονικά στην ομάδα ο Σπύρος Λέπετζης. Ο έμπειρος επιθετικός πριν από λίγες ημέρες είχε αναφέρει ότι είχε δεχθεί πρόταση από σύλλογο της Δ’ Εθνικής. Τελικά αποφάσισε να απορίψει τη συγκεκριμένη πρόταση και να παραμείνει στην Κλένια.
Τέλος από την αναμέτρηση απουσίαζαν οι Μπαλάφας, Λέκκας και Μακρής, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο τραυματίας Σκούρτης Γ.

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Ταμπάκου (46’ Γκίκας), Ρουμελιώτης (46’ Διγαλάκης), Μπίτζιος (46’ Σκούπας Π.), Ρεκλείτης (46’ Κουρελιάς), Μπαστούνης, Σεννής (65’ Μπεξής), Γεώργαρης Σπ., Λέπετζης (85’ Μπακλώρης), Παπαχρήστου (46’ Γεώργαρης Μ.), Γεώργαρης Χρ. (80’ Δήμας), Κλαδάκης



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply