ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ



ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ – ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 0-3


Συνεχίζει τις θετικές του εμφανίσεις ο Πέλοπας Κιάτου, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Λεχαίου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο 20 Αυγούστου.
Οι παίκτες του Σπύρου Αργυρόπουλου, ήταν γενικώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασαν αρκετές ευκαιρίες.
Στο πρώτο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κριτσελά, στάθηκαν αρκετά καλά, παρά τις απουσίες που είχαν, αλλά στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν περισσότερη ποιότητα και εμπειρία και πήραν ακόμα μια φιλική νίκη.
Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Πρίφτης, Λίλιος και Μπούκης. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν αρκετούς νεαρούς παίκτες, χωρίς όμως την απαραίτητη εμπειρία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτό ήταν που στοίχισε.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ: Καζής, Κεφαλας, Ποτήρης, Κουτσούκος (46’ Τσιφιλιτάκος Η.), Κουρούμπαλης, Μεμικο Αρ., Μαλαχάτης, Καλύβας (35’ λ.τρ. Μπέλμπας), Καρσιώτης, Παινέσης Α., Μέμικο Σ.


ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χόντια, Βελέντζας Κ., Βελέντζας Δ., Αλινάνι, Αντωνόπουλος, Τσαμπασλίδης, Αναγνωστόπουλος, Μπούκης, Ζήσης, Πράττος
Έπαιξαν και οι: Μητσόπουλος, Πρίφτης, Λίλιος, Πετρόπουλος, Κοντάκης, Πετούμενος, Κελάρης




ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 2-3

Το πρώτο τους φιλικό έδωσαν και οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται πιο φρέσκοι, λόγω και περισσότερων εναλλακτικών λύσεων άλλωστε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μουρατίδη, αλλά ο Μάριο Κόστα έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πάλι οι παίκτες του Κόρφου, πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, κάνοντας το 2-1 με τον Σ. Σταθογιαννόπουλο.
Στη συνέχεια ο Πιπίνης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς αστόχησε σε πέναλτι. Όσο περνούσε η ώρα όμως, οι γηπεδούχοι έμεναν από δυνάμεις και με δύο τέρματα του Παντελή Καλογράνη, ο Ισθμιακός πήρε τη νίκη με 2-3.
Ο Χρήστος Καρσιώτης, είχε και στη διάθεσή του, τους Τάσο και Αντώνη Αράπογλου που αποκτήθηκαν από Άρη Κορίνθου και Κύψελο αντίστοιχα και οι οποίοι αναμένεται να δώσουν λύσεις.
Από την πλευρά του Ισθμιακού, αρκετές επεμβάσεις πραγματοποίησε ο Νικολού, πολύ καλά πήγαν οι Ασλάνογλου και Καλογράνης, ενώ στα θετικά και η επιστροφή των Γιάννη και Μιχάλη Ντινέ για τους φιλοξενούμενους.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΛΙΚΩΝ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-6

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 5-1

ΣΟΛΟΜΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0-2

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 2-1



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply