ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: «Μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή στο Euro U-19»

Μπορεί να μην κατάφερε η Εθνική Νέων να προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 19, που διεξάγεται στη Ρουμανία.

Η Εθνική μας, με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες, δεν μπόρεσε να συνεχίσει στη διοργάνωση, αλλά όλοι οι παίκτες αποκόμισαν πολλές και σημαντικές εμπειρίες.

Ένας από αυτούς και ο δικός μας, Τάσος Μπακασέτας. Ο Κορίνθιος επιθετικός, μιλώντας αποκλειστικά στο http://korinthiansports.blogspot.com, από το Βουκουρέστι, λίγες ώρες πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα, μας ανέλυσε, τα όσα έζησε με την Εθνική.

Ερ. Πως αισθάνεσαι από τη συμμετοχή σου, σε μια τέτοια διοργάνωση;
Απ. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμένα. Μετά από το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να προκριθούμε.

Ερ. Πως νιώθεις όταν φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο;
Απ. Κάθε παίκτης, περιμένει αυτή τη στιγμή. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που φόρεσα το εθνόσημο, ειδικά σε μια τέτοια διοργάνωση.

Ερ. Πλέον αφοσιώνεσαι στον Αστέρα Τρίπολης. Θα ξεκουραστείς καθόλου;
Απ. Ναι πλέον σειρά παίρνει η ομάδα μου. Δεν θα ξεκουραστώ καθόλου. Σήμερα (27/7), επιστρέφουμε από Ρουμανία και αύριο πρωί, θα βρεθώ στο Καρπενήσι, όπου και θα ενσωματωθώ, στην αποστολή του Αστέρα.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπακασέτας αγωνίστηκε και στα τρία ματς της Εθνικής μας. Στο εναρκτήριο με το ΕΪΡΕ, πέρασε αλλαγή στο 55’, στην νικηφόρα αναμέτρηση με τη Ρουμανία αγωνίστηκε 69’, ενώ στο παιχνίδι με την Τσεχία, έπαιξε και στα 90 λεπτά.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply