ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Συνεχίζεται η προετοιμασία, έρχονται μεταγραφές

Η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε την προετοιμασία της εδώ και αρκετό καιρό είναι ο Άρης Κορίνθου, με τον Νίκο Πήλιουρα να θέλει με πολύ δουλειά να δημιουργήσει ένα πολύ δεμένο και φυσικά δουλεμένο σύνολο.


Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι μεταγραφές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος φέτος θα κινηθεί για παίκτες νεαρούς και ταλαντούχους, που μπορούν να βοηθήσουν τους «κίτρινους», για μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.
Δεν έχουν ολοκληρωθεί, για αυτό και εμείς δεν ανακοινώνουμε τα ονόματα των παικτών.
Μπορούμε όμως να πούμε ποιοι είναι αυτοί που αποτελούν παρελθόν από το σύλλογο και είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους, όπου αυτοί επιθυμούν.

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά: Σκούρτης Α., Ντερτιλής Γ., Μπάκουλης Ν., Αμπατζής Τ., Κόστα Ν., Κώτσης Λ., Παπουτσέλης Δ., Κεμαλάι Γ., Μπέλεακ Ν. και Ηλιόπουλος Σ., είναι αυτοί που αποτελούν παρελθόν για την ώρα, με τη διοίκηση του συλλόγου να τους ευχαριστεί για όσα προσέφεραν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
Πιθανότατα βέβαια να μην είναι οι μόνοι που θα αποχωρήσουν, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με τους υποψήφιους νέους παίκτες.

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply