ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Πήρε Τόλια

Δυνατά ξεκίνησε την ενίσχυσή του ο Πανευρωστινιακός, καθώς απέκτησε από τον Πέλοπα Κιάτου, τον Αλέξη Τόλια, έναν παίκτη με εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει πολύ, στην προσπάθεια του συλλόγου, να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία, άμεσα.

Από εκεί και πέρα, νέος προπονητής είναι ο Θοδωρής Κολοβός, που άφησε τον Πανκαμαριακό και έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε έναν σύλλογο που μπορεί και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Νεαρός με πολύ καλές συστάσεις και με εξαιρετική πορεία την περασμένη χρονιά και με το Καμάρι, αλλά και με την ακαδημία του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Επίσης, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Ευρωστίνη, οι Μανώλης Ραζής, Βασίλης Βλάχος, Μανώλης και Γιώργος Δορλής και Νίκος Ζίζηλας, ενώ αποκτήθηκε και ο Φάνης Σταύρου από τον Π.Α.Σ Ωρωπό.
Τέλος επέστρεψαν στον Αστέρα Δερβενίου, οι Παναγιώτης Στεφανάκος και Γιάννης Καΐτσας, καθώς έληξε ο δανεισμός τους, όπως και αυτός του Δημήτρη Πετούμενου, ο οποίος γύρισε στον Πέλοπα Κιάτου.

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply