ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: «Μπαμ» με Μανώλη Αμπαδιωτάκη

Έξυπνα κινήθηκαν οι διοικούντες του Σαρωνικού Γαλατακίου και κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του νεαρού Μανώλη Αμπαδιωτάκη, που πέρσι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, στον Ισθμιακό.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, ήταν από τους ελάχιστους διασωθέντες της πρώην ομάδας του, την περασμένη σεζόν, με την οποία σημείωσε και 13 τέρματα και αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της.
Μια εξαιρετική κίνηση για τον Σαρωνικό, όπου φαίνεται πως ο Μάκης Μαργέτης, επιθυμεί να δουλέψει και πάλι, με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, παίκτης του Γαλατακίου, είναι και ο Στέλιος Μούτσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Δάφνη Εξαμιλίων. Ο 29χρονος παίκτης, αποκτήθηκε για να προσφέρει και αυτός ότι μπορεί, στην προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο.
Τέλος να αναφέρουμε, ότι οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ. Έρχονται και άλλες, οι οποίες θα κάνουν όπως έχουμε ξαναπεί, αίσθηση όταν ανακοινωθούν.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply