ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ: Όπως και πέρσι…

Μια από τις εκπλήξεις του περσινού πρωταθλήματος, της Β’ Κατηγορίας στον Α’ όμιλο, ήταν οι Γαλάζιοι Νέοι.

Κάτι ανάλογο θέλουν να κάνουν και φέτος, αν και γνωρίζουν ότι είναι πολύ πιο δύσκολη η χρονιά, με βάση τις αλλαγές που προτίθεται να θεσπίσει η Ε.Π.Σ.Κ. και τον υποβιβασμό αρκετών συλλόγων, στην Γ’ Κατηγορία.

Υπήρξε αλλαγή στην προεδρία της ομάδας, καθώς τη θέση του Βασίλη Καραγκούνη, πήρε ο Θοδωρής Λεκουσιώτης.
Ο Γιάννης Γκουβας παραμένει στον πάγκο και οι Γαλάζιοι έχουν προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, καθώς έχουν αποκτήσει τους Παναγόπουλο και Ξυλαρδιστό από τον Άρη Κορίνθου, το νεαρό Παναγιώτη Λιακόπουλο από τον ΠΑΟΚ, ενώ μεγάλη αναμένεται και η βοήθεια του Νίκου Βγενόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.

Φυσικά δεν σταματούν εδώ οι μεταγραφές και σύντομα θα έχουμε περισσότερα να πούμε.
Τέλος να αναφερθεί, ότι παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Κουλούρης, που πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Ο. Λεχαίου, λόγω κάποιων προσωπικών του υποχρεώσεων, που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στους Γαλάζιους Νέους. Σίγουρα απώλεια για τον σύλλογο, μιας και ήταν από τους καλύτερους, κατά την περσινή περίοδο. Επίσης επέστρεψε στην Κλένια, ο Παναγιώτης Σκούπας, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply