ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Πήρε δανεικό τον Μπίζιο

Μια σημαντική ενίσχυση κατάφερε να πετύχει ο Ασπρόκαμπος, καθώς απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τον Παννεμεατικό, τον Τάκη Μπίζιο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορούσε τη φετινή περίοδο να προσφέρει στα «λιοντάρια», καθώς είναι άλλες οι απαιτήσεις στην Α’ και άλλες στη Β’ Κατηγορία.
Έτσι προτιμήθηκε η λύση του δανεισμού, για να μην μείνει εκτός παιχνιδιών για μεγάλο χρονικό διάστημα και του χρόνου, όπου όπως πιθανολογείται, θα έχει λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα επιστρέψει στον Παννεμεατικό, όπου και ανήκει.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη ενίσχυση, αλλά και ούτε αποχώρηση ποδοσφαιριστή, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, καθώς ο καιρός περνάει και δεν γνωρίζει η διοίκηση, για ορισμένους παίκτες, αν τελικά θα τους έχει φέτος στη διάθεσή της.
Σίγουρα η φετινή σεζόν θα είναι περίεργη για τον Ασπρόκαμπο, καθώς έχει υπάρξει και αλλαγή διοίκησης και οι άνθρωποι που ανέλαβαν, θα κληθούν να μπουν στα «βαθιά».

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply