ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδικάστηκε η έφεση

Εκδικάστηκε την Πέμπτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Κόρινθος με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών σε βάρος της που της επέβαλλε ανάκληση δελτίων και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την εμπλοκή της στην υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες.


Η νομική υπηρεσία της ομάδας του Ισθμού προσέβαλλε νομικά την απόφαση, επικαλούμενη μη νόμιμη σύνθεση της ΕΙΜ. Ειδικότερα, χαρακτήρισε παράτυπη τη συμμετοχή του εκπροσώπου του ΠΣΑΠ Βαγγέλη Μάλλιου και την απουσία αντίστοιχου μέλους της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής.
Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθεί η απόφαση που θα είναι καθοριστική αφού θα παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και θα κρίνει αν η Κόρινθος υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική για δυσφήμηση του αθλήματος, όπως έγινε με άλλες ομάδες.
Από κει και πέρα, την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τόγια. Μέχρι τώρα, οι Κορίνθιοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τέσσερις παίκτες από την ευρύτερη περιοχή και είναι κοντά σε συμφωνία με ακόμα τέσσερις που θα ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος τοποθετήθηκε με αφορμή την απροθυμία ορισμένων παικτών να έρθουν στον σύλλογο επειδή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και ήταν ιδιαίτερα καυστικός: "Η Κόρινθος είναι μεγάλη ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται και είναι τιμή για αυτούς που φόρεσαν και θα φορέσουν τη φανέλα της.
Αυτοί που θα φορέσουν φέτος τη φανέλα της Κορίνθου πρέπει να έχουν αποφασίσει να παίξουν για την πόλη, για τη φανέλα που φορούν για τον κόσμο και τελευταίο για τον εαυτό τους. Κι αυτό το λέω εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων τους και κατά δεύτερο για το κριτήριο που βάζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η Κόρινθος. Γι αυτό εμείς θα πάρουμε τους παίκτες που πραγματικά θα θέλουν να έρθουν στην Κόρινθο".

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply