ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Συνεχίζονται οι μεταγραφές…

Και επίσημα παίκτης του Ατρομήτου Χιλιομοδίου είναι ο νεαρός Παναγιώτης Αγγελίδης, ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Λαυρίου και κατά το παρελθόν, αγωνίστηκε και με την ομάδα Νέων του Ιωνικού.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και για αυτό οι ιθύνοντες του συλλόγου, έκαναν τ’ αδύνατα, δυνατά, για να τον φέρουν στο Χιλιομόδι.

Δεν είναι ο μόνος όμως που ανακοινώθηκε επίσημα, καθώς οι «νεοφώτιστοι» στην Δ’ Εθνική, απέκτησαν για ένα χρόνο δανεικούς, τους Μαστρογιαννόπουλο και Ντοντάη, από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, κάνοντας ακόμα πιο νεανική την ομάδα.
Από εκεί και πέρα, τη φανέλα του Ατρομήτου θα συνεχίσουν να φοράνε για άλλη μια χρονιά τουλάχιστον, οι Νίκος Κορδαλής και Γιάννης Λέκκας.
Και οι δύο προέρχονται από μια εξαιρετική σεζόν και τελικά αποφάσισαν να παραμείνουν και να βοηθήσουν.

Επίσης, δανεικοί παραχωρήθηκαν για ένα χρόνο στην ομάδα του Σολομού, οι Φαρμάκης, Τσουμάνης Δ. και Τσουμάνης Θ., με σκοπό να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες.
Τέλος να τονίσουμε, ότι ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του συλλόγου, με όλα τα νέα αποκτήματα να δίνουν το παρόν, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως έχουν κλειστεί πολλά και σημαντικά φιλικά.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply