ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΔΑΚΗΣ: Παραμένει στο Βέλο ???

Όπως δείχνουν τα πράγματα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Γιώργος Κλαδάκης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ελλάδας Βέλου.

Ο 27χρονος παίκτης με εμπειρία και από την Superleague όταν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Προδευτικής, ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας Βέλου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ειδικά κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου, όπου και σημείωσε και κρίσιμα τέρματα, αλλά και γενικότερα η απόδοσή του ήταν πολύ υψηλή.

Ο έμπειρος παίκτης, φυσικά και ακόμα δεν έχει αποφασίσει 100% που θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο, αλλά φαίνεται να παραμένει στο Βέλο.

Είχε και έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της Κορινθίας, όπως ο ΠΑΟΛ, αλλά και ο Πέλοπας Κιάτου για παράδειγμα όπως ακούγεται, αλλά όλα δείχνουν πως και στο νέο πρωτάθλημα θα τον δούμε να αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάδας Βέλου.

Ένας ποδοσφαιριστής πολύ χρήσιμος για οποιαδήποτε ομάδα, καθώς διαθέτει τα προσόντα να αγωνίζεται σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί, μιας και είναι εξαιρετικά προπονημένος και διαθέτει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Σύντομα θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα, για το που τελικά θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Γιώργος Κλαδάκης.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply