ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Αλλαγή διοίκησης ???

Ο Βαγγέλης Γεώργαρης τελικά μάλλον δε θα βρίσκεται στην προεδρία του συλλόγου και τη νέα αγωνιστική περίοδο και έτσι όπως αποφασίστηκε, θα διεξαχθεί γενική συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή, για να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το συμβούλιο.

Έχουμε λοιπόν και στην ομάδα του Σπαθοβουνίου αλλάγές και έτσι θα έχουμε νέο “λουκ” την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Φυσικά πριν από την στιγμή που θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει την προεδρία του συλλόγου, δεν μπορεί κανείς να συζητά για παίκτες και προπονητή.

Όταν όλα αυτά που είναι πολύ σημαντικά, πάρουν την ανάλογη θέση και σειρά, τότε θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που φυσικά και επιθυμούν την παραμονή τους στο σύλλογο, αλλά θέλουν και να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Υπάρχει όμως καλή διάθεση και συνήθως αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα.

Με λίγη συζήτηση, αν κάποιος θέλει να μείνει ή αντίθετα να κρατήσει κάποιον παίκτη, θα βρεθεί ο τρόπος.

Πάντως αυτή τη στιγμή, όλοι περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος, για να έχουμε στη συνέχεια, όλες τις συζητήσεις για το “χτίσιμο” της ομάδας για τη νέα περίοδο.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply