Ανανέωσε ο Δ. Μαυρέλης με ΠΑΟΛ, το σκέφτεται ο Αντωνίου

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΛ τελικά και ο Δημήτρης Μαυρέλης, ένας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας των πρωταθλητών κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Έτσι μετά τον Παντελή Κολλιάκο, άλλος ένας πολύ χρήσιμος παίκτης, συμφώνησε να συνεχίσει για άλλη μια χρονιά να αγωνίζεται με τους "οράνιε", αυτή τη φορά όμως στη Δ' Εθνική.

Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Πετρινιώτης συνεχίζει να ψάχνει για άλλους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τον ΠΑΟΛ και ήδη μπορούμε να πούμε, πως ο Γιάννης Δημαράκης, ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν μέχρι και χθες στον Ηρακλή Λεχαίου, ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της ομάδας.

Τέλος να πούμε πως ο Κώστας Αντωνίου, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Λουτρακιώτικης ομάδας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμος να απαντήσει στη διοίκηση του συλλόγου.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply