Δεν έκαναν αποδεκτή την συγνώμη τα Λουκίσια

Με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές των Λουκισίων δεν έκαναν δεκτή την συγνώμη των παικτών της Κορίνθου:"Διαβάσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Κορίνθου, για συγνώμη προς τους φιλάθλους τους, τον Πρόεδρο τους και γενικά σε όλο τον κόσμο της ομάδας τους.

Σαν ποδοσφαιριστές των Λουκισίων, δεν δεχόμαστε την συγνώμη τους για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους και την άνανδρη επίθεση στην αποστολή μας. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Κ. Μπεθάνη και τον αρχηγό της ομάδας της Κορίνθου Κ. Σπυρόπουλο, που έκαναν ότι είναι δυνατό να αποφευχθούν τα επεισόδια.

Ο Ποδοσφαιρικός κόσμος είναι μικρός Κ. Μπαλτζή, Κ. Σουμουλίδη και Κ. Λουμπαρδέα. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές των Λουκισίων φοράμε σορτσάκια αντίθετα με άλλους, αν κάποτε έχουμε την τιμή να σας φιλοξενήσουμε σαν αντιπάλους να ξέρετε ότι θα είμαστε άξιοι της ποδοσφαιρικής νοοτροπίας.

Εάν όμως βρεθούμε κάπου ουδέτεροι, θα καταλάβετε τι κρύβουν τα σορτσάκια μας και ο νοών νοείτω!!!".
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply