Ρεπορτάζ:Αντώνης Σουκαράς

Ο Παμβοχαικός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ηττήθηκε στο final 8 από τον Ολυμπιακό,παρότι βρέθηκε να νικάει 2-0 σετ.

Μεγάλο ματς έγινε στην Σύρο ανάμεσα στον Παμβό και τον Ολυμπιακό.Και οι δύο ομάδες απέδωσαν εξαιρετικό βόλευ δίνοντας αρκετό θέαμα.
Οι παίκτες του Νίκου Ζαλμά παρότι βρέθηκαν να νικούν με 2-0 σετ δεν κατάφεραν να ''κλειδώσουν'' την πρόκριση,αφήνοντας τους ''ερυθρόλευκους'' να κάνουν το παιχνίδι τους,φτάνοντας στην επικράτηση με 3-2.
Σίγουρα η ομάδα του Βραχατίου έχει κάθε λόγο να φωνάζει μετά την αποβολή του Χρήστου Δημητρακόπουλου,καθώς η αποβολή του ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Όσον αφορά το ματς ο Παμβό μπήκε πολύ δυνατά και πήρε άνετα τα 2 σετ.Ο Ποτότσνικ βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα καλύπτοντας και το ''κενό'' του Ντουσάρμ που δεν ήταν σε φόρμα μετά τον τραυματισμό του.Επίσης καλό παιχνίδι έκαναν οι Καραγιάννης και Κατσανεβάκης.
Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη όμως  μπήκαν αποφασιστικά στο τρίτο σετ,κατακτώντας το εύκολα.
Από εκεί και πέρα στο τέταρτο σετ ήρθε η αποβολή του Δημητρακόπουλου και έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' αφού ισοφάρισαν,πήγαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ όπου χτύπησαν τον Παμβοχαικό στα σερβίς καθώς δεν υπήρχε λίμπερο και έτσι πήραν εύκολα το εισιτήριο για τον ημιτελικό της Παρασκευής.

Το επεισόδιο της αποβολής:
Το επεισόδιο της ανύπαρκτης αποβολής του Δημητρακόπουλου έγινε όταν ο Παμβό ήταν πίσω στο σκορ 19-21,όταν ο Ντουσάρμ κάρφωσε με την μπάλα να είναι καθαρά μέσα και τον επόπτη να δίνει άουτ,κάνοντας το σκορ αντί για 20-21,19-22. Ο  Χρήστος Δημητρακόπουλος  είπε «Είναι δυνατό ο επόπτης να δίνει το μέσα άουτ», με συνέπεια να δεχθεί την κίτρινη και το σκορ να γίνει 19-23. Ο έμπειρος παίκτης κούνησε το χέρι του και ο διαιτητής τον απέβαλε, με τον Παμβοχαικό να παίζει χωρίς λίμπερο στο πέμπτο σετ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Χρήστος Δημητρακόπουλος είπε:«Δεν του είπα τίποτα, δεν τον έβρισα παρά το γεγονός ότι η απόφασή του ήταν λάθος. Ήμουν σίγουρος και διαμαρτυρήθηκα απλά».

O Nίκος Ζαλμάς μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε:«Έτσι είναι ο αθλητισμός, έτσι είναι το βόλεϊ και έτσι είναι η ζωή. Νομίζω ότι στα δύο πρώτα σετ αγγίξαμε το τέλειο στην απόδοσή μας και φτάσαμε μια ανάσα από το να νικήσουμε τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες. Βέβαια, αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και όταν ήρθε και η αποβολή του Δημητρακόπουλου, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Η θέση του λίμπερο είναι από τη φύση της νευραλγική και όταν μάλιστα αποβάλλεται ο μοναδικός λίμπερο που έχεις στην ομάδα και σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, τότε, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Θεωρώ, όμως, ότι έπρεπε να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι από το σημείο εκείνο και έπειτα».

Τα σετ: 25-21, 25-20, 17-25, 21-25, 10-15

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 9 (8/21 επ., 59% υπ. - 41% άριστες), Ποτότσνικ 21 (17/32 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ, 58% υπ. - 32% άριστες), Στιβαχτής 2, Ντουσάρμ 13 (11/33 επ., 1 άσο), Κατσανεβάκης 7 (5/13 επ., 2 μπλοκ), Καραγιάννης 8 (6/12 επ., 2 μπλοκ), Δημητρακόπουλος (λ, 71% υπ. - 53% άριστες) / Λιόντας, Σάρεκ 1, Μπάκας 1, Λιόντας, Μιχαήλογλου
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 25 (22/42 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Πετρέας 9 (6/9 επ., 2 μπλοκ), Φιλίποβ 5 (2/4 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Νοβότνι 13 (11/26 επ., 54% υπ. - 25% άριστες), Ανδρεάδης 9 (3/9 επ., 6 μπλοκ), Φιγκερόα 3 (3/9 επ., 80% υπ. - 40% άριστες), Κουζούνης (λ, 71% υπ. - 44% άριστες) / Κοκκινάκης 9 (7/20 επ., 2 μπλοκ, 55% υπ. - 27% άριστες), Κανέλλος 1, Σωτηρίου, Λιβαθηνός


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply