Ο ΟΧΙΑΣ
Γράφει ο Δημούτσουνος
Αρχίζουμε και ζούμε μεγάλες στιγμές αδέλφια χάρη σε εσάς.Οί πωλήσεις έχουν ανοδική πορεία,μας χαροποιεί το γεγονός και μας οπλίζει με δύναμη ώστε στην συνέχεια να είμαστε ακόμη καλύτεροι.Από το 3ο φύλλο κυκλοφορήσαμε με 24 σελίδες μιάς και ο γάμος με την ΑΠΟΨΗ είναι πλέον γεγονός και πρωτοπορούμε αφού δεν υπάρχει αθλητική εφημερίδα πού να κυκλοφορεί με πολιτικό-κοινωνικό και life style ένθετο.Ας σκάσουν οί οχτροί μας μωρέ,γιατί τόσα χρόνια κρεμόμασταν στα μπιχλιμπίδια (sic) του κάθε εκδότη και γράφαμε για ψίχουλα κανοντάς τους τζάμπα μάγκες.Είναι αυτό πού λέει και ο λαός,έχει ο καιρός γυρίσματα.
Ξανά βρήκαμε το κέφι μας για δουλειά και το καλύτερο είναι ότι αυτό περνάει και σε εσάς γιατί κοιτάζουμε σε κάθε έκδοση να γινόμαστε καλύτεροι.

Στο επόμενο φύλλο έχουμε και το πρώτο δώρο για τους αναγνώστες μας το οποίο είναι το dvd του τελικού κυπέλλου Κορινθίας και θα διανεμηθεί δωρεάν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση γιατί σας τιμάμε και σας αγαπάμε.Ετοιμο είναι και το site μας,στα σκαριά έχουμε ιντερνετική τηλεόραση αλλά και ραδιόφωνο.
Υγεία να έχουμε και δύναμη.Κάνουμε κάτι πού έλειπε στα αθλητικά Κορινθίας και Αργολίδας και θέλουμε να το κάνουμε σωστά-υπεύθυνα και κυρίως επαγγελματικά.Κουραστήκατε από τα παχιά τά λόγια πού στο τέλος ήταν μόνο λόγια ομοίως και εμείς,για αυτό πάμε σιγά και σταθερά προσπαθώντας να σας προσφέρουμε το καλύτερο γιατί πραγματικά το αξίζετε και βλέπουμε ότι δεν λέτε όχι στις ειλικρινείς προσπάθειες και μας στηρίζετε.Η δυναμή μας είστε εσείς, μαζί μπορούμε τά πάντα μόνοι μας…. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς,δεν θα σας διαψεύσουμε.Νά ξέρετε κάτι η ΚΕΡΚΙΔΑ και η ΑΠΟΨΗ δεν έχει πρώτα βιολιά, έχει μόνο χορδές πού όλοι μαζί κάνουμε μια χορωδία πού προσπαθούμε να ηχεί μελωδικά στα αυτιά σας και να διαβάζετε αλήθειες.
Σήμερα βγαίνουμε με συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣΚ Μ.Τσιχριτζή ο οποίος δίνει τις απαντήσεις του μέ ύφος και στυλ πού αρμόζει στην οντότητα του και του βγάζω το καπέλο γιατί δεν ξεκατίνιασε κανέναν παρότι είχε όλο το «γήπεδο» δικό του.Επιτυχία της ΚΕΡΚΙΔΑΣ αυτό διότι ο πρόεδρος μέχρι τώρα δεν είχε δώσει συνέντευξη από την στιγμή πού πήρε τά ηνία του κορινθιακου ποδοσφαίρου.

Φρεσκαδούρα η στήλη σήμερα και θα πούμε δυό λόγια για τον τελικό του κυπέλλου Κορινθίας πού γίνεται μεθαύριο Τετάρτη στο καλύτερο γήπεδο του νομού μας αναφορικά με τον αγωνιστικό του χώρο και ομιλώ για το Κιάτο και επειδή τά καλά πρέπει να λέγονται και να γράφονται γειασάν του Γ.Καραούζου για το γήπεδο στολίδι πού είναι δικό του επίτευγμα μέσα από την προσωπική του φροντίδα και εργασία.
Επειδή μια ένταση την οσμίζομαι στην ατμόσφαιρα διότι οχιά είμαι και όχι κατοικίδιο έχω να πώ τούτο.Φιλαθλαραίοι το νού σας και το Νουνου σας.Οί ποδοσφαιριστές μεταξύ τους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε,άλλωστε οι περισσότεροι δέν γνωρίζονται μεταξύ τους και το βλέπουν σαν ένα μάτς με έπαθλο το κατσαρόλι αλλά μέχρι εκεί.Οί αγώνες και οί ομάδες κρίνονται στα γήπεδα με την παραφιλολογία μην ασχολείστε.Οποιος κρίνει θα κριθεί.Υποστηρίξτε τις ομάδες σας μέσα σε κόσμια πλαίσια,ρίξτε το μπινελίκι σας διότι έλληνες είμαστε αλλά μέχρι εκεί

Γουστάρω να δώ ένα γήπεδο γεμάτο και στο τέλος τους ηττημένους να χειροκροτούν τους νικητές.Τό αυτονόητο ζητάω να δώ αλλά στην χώρα μας το αυτονόητο είναι δυσκολονόητο!
Δευτέρα σήμερα αρχίζω να σέρνομαι πού θα πάει μέχρι την Τετάρτη θα φτάσω στο Κιάτο,τά λέμε εκεί.Οσοι έρθετε συνδυάστε τον πολιτισμό με τον αθλητισμό.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply