ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 3-1 Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ! Εκεί πού σταματάει η λογική ξεκινάει ο ΠΑΜΒΟ.Από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα μας είναι η ευχάριστη έκπληξη.Ξεκινήσαμε με δυνατό ρόστερ αλλά χαμηλούς τόνους «κοιμήσαμε» τους αντιπάλους μας,παίζοντας παράλληλα βόλλευ υψηλού επιπέδου,φτάσαμε στους 8 του κυπέλλου και στην τετράδα των play off και ουδείς ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσουν αυτοί οι μικροί ήρωες του sir Ν.Ζαλμά πού προσφέρουν απλόχερα χαρά και αισιοδοξία στους φιλάθλους όλης της Κορινθίας.Οί τελευταίες εμφανίσεις πλήν αυτής με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και τον άδικο αποκλεισμό,έδειχναν ότι η ομάδα έχει χάσει την φρεσκάδα της και κάνει συντήρηση μέχρι τους αγώνες πού θα κρίνουν τον πρωτάθλητη.Η εμφάνιση όμως κόντρα στον πρωτοπόρο μας διέψευσε ευχάριστα και επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας ότι αυτός ο ΠΑΜΒΟ μπορεί ακόμη και την κούπα. Στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας της κανονικής περιόδου οί μικροί μας ήρωες παρέδωσαν μαθήματα βόλλευ κόντρα στον Ηρακλή και έδειξαν τά δόντια τους για την συνέχεια.Λόγω του εργάσιμου της ημέρας στο γήπεδο βρέθηκαν 400 φίλαθλοι πού σίγουρα έφυγαν ευτυχισμένοι απ’ το τελικό αποτέλεσμα. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ Γ.ΚΑΛΑΝΤΖΗ. Πρίν την έναρξη του μάτς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη τού παλήκαρου Γ.Καλαντζη πού ο θεούλης επέλεξε αν και μόλις 17 ετών και μέλος της λέσχης της ομάδας να τον έχει μαζί του και να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα από την γή τών αγγέλων. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Από τά όμορφα ενσταντανέ της συνάντησης ηταν η παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων της Κορίνθου στο πλευρό της λέσχης φίλων Παμβοχαικού, η αδελφοποίηση είναι γεγονός και θα φανεί στον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης όπου οι LOCOS θα γίνουν ένα με την θύρα 3 της ΜΠΑΡΤΣΑ. Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ! Η ομοσπονδία βολλευ έπρεπε να καταβάλει στην ομάδα του Παμβοχαικου 120 χιλιάδες ευρω,ποσό πού αντιστοιχεί σε επιχορήγηση των τριών τελευταίων ετών,αλλά λόγω της κρίσης δεν φαίνεται φώς στον ορίζοντα με συνέπεια να αλλάξει ο προγραμματισμός του συλλόγου αφού θα μπορούσε να κάνει μια μεταγραφή και να παρουσιαστεί ισχυρότερος στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος,αλλά και η διοίκηση να νιώσει ακόμη πιο δυνατή οικονομικά. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ισως το έχουν και για γούρι και σχεδόν πάντα εντός εδρας στο πρώτο σέτ ο ΠΑΜΒΟ. Προβληματίζει. Ετσι και σε αυτό το μάτς ξεκίνησε με λάθη στις υποδοχές και στα σερβίς κυνηγώντας το σέτ,τό οποίο και έχασε.Από εκεί και μετά ο μαέστρος Ζαλμάς,έβγαλε το μαγικό ραβδάκι,οί παίκτες-ορχήστρα διόρθωσαν τις ατέλειες και όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο παρακολουθήσαμε την μελωδία της ευτυχίας με το τελικό 3-1 να είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα ακόμη μιάς πετυχημένης παράστασης στο κλειστό της Βόχας ή καλύτερα στο θέατρο των ονείρων του κορινθιακού αθλητισμού.


ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
3-1
Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ!

Εκεί πού σταματάει η λογική ξεκινάει ο ΠΑΜΒΟ.Από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα μας είναι η ευχάριστη έκπληξη.Ξεκινήσαμε με δυνατό ρόστερ αλλά χαμηλούς τόνους «κοιμήσαμε» τους αντιπάλους μας,παίζοντας παράλληλα βόλλευ υψηλού επιπέδου,φτάσαμε στους 8 του κυπέλλου και στην τετράδα των play off και ουδείς ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσουν αυτοί οι μικροί ήρωες του sir Ν.Ζαλμά πού προσφέρουν απλόχερα χαρά και αισιοδοξία στους φιλάθλους όλης της Κορινθίας.Οί τελευταίες εμφανίσεις πλήν αυτής με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και τον άδικο αποκλεισμό,έδειχναν ότι η ομάδα έχει χάσει την φρεσκάδα της και κάνει συντήρηση μέχρι τους αγώνες πού θα κρίνουν τον πρωτάθλητη.Η εμφάνιση όμως κόντρα στον πρωτοπόρο μας διέψευσε ευχάριστα και επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας ότι αυτός ο ΠΑΜΒΟ μπορεί ακόμη και την κούπα.
Στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας της κανονικής περιόδου οί μικροί μας ήρωες παρέδωσαν μαθήματα βόλλευ κόντρα στον Ηρακλή και έδειξαν τά δόντια τους για την συνέχεια.Λόγω του εργάσιμου της ημέρας στο γήπεδο βρέθηκαν 400 φίλαθλοι πού σίγουρα έφυγαν ευτυχισμένοι απ’ το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ Γ.ΚΑΛΑΝΤΖΗ.
Πρίν την έναρξη του μάτς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη τού παλήκαρου Γ.Καλαντζη πού ο θεούλης επέλεξε αν και μόλις 17 ετών και μέλος της λέσχης της ομάδας να τον έχει μαζί του και να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα από την γή τών αγγέλων.

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Από τά όμορφα ενσταντανέ της συνάντησης ηταν η παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων της Κορίνθου στο πλευρό της λέσχης φίλων Παμβοχαικού, η αδελφοποίηση είναι γεγονός και θα φανεί στον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης όπου οι LOCOS θα γίνουν ένα με την θύρα 3 της ΜΠΑΡΤΣΑ.

Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!
Η ομοσπονδία βολλευ έπρεπε να καταβάλει στην ομάδα του Παμβοχαικου 120 χιλιάδες ευρω,ποσό πού αντιστοιχεί σε επιχορήγηση των τριών τελευταίων ετών,αλλά λόγω της κρίσης δεν φαίνεται φώς στον ορίζοντα με συνέπεια να αλλάξει ο προγραμματισμός του συλλόγου αφού θα μπορούσε να κάνει μια μεταγραφή και να παρουσιαστεί ισχυρότερος στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος,αλλά και η διοίκηση να νιώσει ακόμη πιο δυνατή οικονομικά.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ισως το έχουν και για γούρι και σχεδόν πάντα εντός εδρας στο πρώτο σέτ ο ΠΑΜΒΟ.
Προβληματίζει. Ετσι και σε αυτό το μάτς ξεκίνησε με λάθη στις υποδοχές και στα σερβίς κυνηγώντας το σέτ,τό οποίο και έχασε.Από εκεί και μετά ο μαέστρος Ζαλμάς,έβγαλε το μαγικό ραβδάκι,οί παίκτες-ορχήστρα διόρθωσαν τις ατέλειες και όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο παρακολουθήσαμε την μελωδία της ευτυχίας με το τελικό 3-1 να είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα ακόμη μιάς πετυχημένης παράστασης στο κλειστό της Βόχας ή καλύτερα στο θέατρο των ονείρων του κορινθιακού αθλητισμού.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply