Για το ''διπλό'' στα Άσπρα Σπίτια η Κόρινθος

Η Κόρινθος σήμερα Κυριακή 12/2 δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στα Άσπρα Σπίτια και θέλει το μεγάλο διπλό για να παραμείνει στην καρυφή της βαθμολογίας.


Η ομάδα του Νίκου Καντά θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου καθώς η διοίκηση οργάνωσε δωρεάν εκδρομή για την Βοιωτία.
Η φωτογραφία είναι από το evia-halkida.blogspot.com
Ίσως η δουλειά για την Κόρινθο να γίνει ευκολότερη καθώς ο τεχνικός των Άσπρων Σπιτιών δήλωσε πως θέλει να κρατήσει στον πάγκο παίκτες με πολλές κάρτες καθώς προέχει να παίρνει η ομάδα του παιχνίδια με αντίπαλους που έχουν τον ίδιο στόχο με την δικιά του.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Πούλου:
«Η αναβολή του αγώνα με την Δάφνη Ερυθρών εκτιμώ ότι απορρύθμισε αλλά και συμπίεσε την ομάδα μου, μείναμε μια Κυριακή άπρακτοι και θα αναγκαστούμε να παίξουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, λαμβάνοντας υπόψη και τον τελικό Κυπέλλου Βοιωτίας που συμμετέχουμε.


Είμαι υποχρεωμένος να κάνω πολλές αλλαγές στον αγώνα με την Κόρινθο, γιατί πολλοί παίκτες βρίσκονται στο όριο των καρτών. Σκέπτομαι την συνέχεια και όχι ένα παιχνίδι. Είναι θετικό να κερδίσουμε την Κόρινθο, αλλά θετικότερο να κερδίσουμε ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους. Η ομάδα δεν ενισχύθηκε και οι απώλειες ποδοσφαιριστών δύσκολα αναπληρώνονται»
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply