Πάμε για να πάρουμε πίσω τα χθεσινά!

Εχθές όλα πήγαν χάλια.Δεν βγήκε τίποτα.Ένα Σάββατο απογοητευτικό από πλευράς στοιχήματος.Δεν πειράζει όμως εμείς γυρνάμε σελίδα και προχωράμε στα σημερινά για να δούμε τι μπορούμε να βγάλουμε.


Για σήμερα ξεχώρισα από την Σούπερ Λιγκ το διπλό του Παναιτωλικού στην Δόξα.Η ομάδα του Αγρινίου έφερε το Τάκη Λεμονή ως νέο τεχνικό στην θέση του Μπάμπη Τεννέ.Οπότε πιστεύω ότι η ψυχολογία θα έχει ανέβει.Οι τιμές στον ΟΠΑΠ πάνε στο 2,10.

Δεύτερη επιλογή μου θα είναι από την Ισπανία στο Μάλαγα-Μαγίορκα.Οι γηπεδούχοι πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το τρίποντο.Σε αποδόσεις 1,65 στον ΟΠΑΠ υπάρχει ρίσκο βέβαια αλλά εμείς θα πάμε με ρίσκο και ότι βγει.

Θα κάνω τώρα στάση στην Τουρκία στο Καρντεμιρ-Φενερμπαχτσε.Η Φενέρ πιστεύω θα πάρει την νίκη καθώς έχει σαφώς καλύτερη ομάδα και δεν θα αφήσω το διπλό σε αποδόσεις 1,70 και άνω.

Για τελευταία επιλογή θα πάω στην Μπουντεσλίγκα στο παιχνίδι Κολωνία-Αμβούργο.Το διπλό προσφέρεται 2,20 στον ΟΠΑΠ και περισσότερο διαδικτυακά.Εμείς λοιπόν θα πάμε μαζί της.

Τώρα κάποια που είδα αλλά δεν μπήκα στον κόπο να τα παίξω είναι το Χ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.Δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα αφήσει να φύγει ένα πολύτιμο τρίποντο,από την άλλη όμως η Ξάνθη έχει πολύ καλό υλικό και μπορεί άνετα να κάνει την ζημιά όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό.Επίσης είδα και το μικρό διπλό της Σίτι μέσα στην έδρα της Άστον Βίλα.Σε τέτοιες τιμές όμως δεν μου κάνει αίσθηση να ρισκάρω.Μου άρεσε επίσης και το διπλό του Αστέρα Τρίπολης αλλά και εκεί δεν θέλω να ρισκάρω.Βέβαια προσφέρεται σε αποδόσεις από 3,00 και πάνω και αυτό μπορεί να προσελκύσει κόσμο που παίζει με ρίσκο.Τελευταίο παιχνίδι που είδα ήταν το Νις-Παρί Σεν Ζερμέν.Εκεί θα πάω με το διπλό στο 1,80 στον ΟΠΑΠ,καθώς δεν νομίζω ότι η μέτρια Νις μπορεί να σταματήσει αυτή την Παρί.

Αυτά για σήμερα.Κάντε καλή χημεία για να μπορέσουμε να πάμε ταμείο!
Μπορείτε να κάνετε σχόλια με τους αγώνες που εσείς έχετε στο μυαλό σας για να ανταλλάξουμε απόψεις!
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply